2777
2789
عنوان

مادر شوهرم گوشتای یخچالمو برداشته

| مشاهده متن کامل بحث + 3441 بازدید | 176 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا که واس خودش خریده بود واس منم میخرید عوضش میداد خودش میبینه ما الان پولم نداریم من یه دکتر میرم ...

دلیل نمیشه چون مانتو خریده گوشت برنداره از خونه پسرش این اصن به فقر و نداشتننن ربط نداره عزیزم بحث این چیزا نیست 

کی گفته ارتباطشو قطع کنه با خوانوادش تا ابد ارتباطشونو داشته باشن اصلا اهمیت نداره🤷ولی اون خونه صا ...

پس اینارو قبول دارید، اگه ایطنوزه شاید اگا انقد حصیص نبودید حرفاتون ابن نبود شایدم به خاطر اوضاع اقتصادیه، چی بگم بر حال خدا کمک تون کنه عزیزم

تو یکجا بودن با مادر شوهر عذاب اوره

خانواده ای که فرهنگ و انسانیت داشته باشن خیلی مشکل درست نمیشه خدا نکنه همچین خانواده ای گیر بچه و عروس بیوفتن  انگار از غار اومدن بیرون سرشون تو ماتحت بچهاشونه اسایشو و زندگیو ازشون میگیرن ،خدا صبر بده به زندگی جوونها با این خانواده های عقب افتاده

اول برداشته بعد خبر داده همین خیلی خیلی زشتهخونه پسرش نه عزوس؟؟؟؟شما ازدواج کردی یا اگه متاهلی کلید ...

والا من هرچی دمادرشوهر دیدم زیرعروسم جمع کرده عروسم مث دخترش

من چرا بوم شوهرم بده کلید خونه شو به مامانش منم میدم به مامانم والا مشکلی نداره! من مادرشوهرم خونه من کارگز داشته باشه با مواد خونه مون خودم واسه کارگران آشپزی میکنم..شعور و معرفت از مامانم یادگرفتم

عه مگه خونه مال هردو نبود چطور حالا یخچال مال عروس شدبرعکس لطف کرده خیلی

حالت بد نه؟؟؟ من گفتم یخچال مال عروس؟؟؟  شما گفتی مادرشوهر از سر شعور و لطف به عروس خبر داده از یخچالش مرغ برداشته منم جمله خودت و نوشتم 

اتفاقا از بیشعوریش بوده

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

این سری محترمانه بگو من راضی نیستم ن اینکه بگم ازته دلم راضی نیستم اما خرج گرونه همسرم ک پسر شما بتونه خرج من و بچش زندگیش بده و اینکه بگو مادرجان اگه شما مادرشوهرت اینکار میکرد راضی بودی ن پس به احترام بزرگیتون منم درک کنید احترام من بزارید بوسش کن جلو همسرت بامادرشوهرت حرف بزن بدون بحث باسیاست

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹