2777
2789
عنوان

من و شوهرم بدبخت عالمیم

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 73 پست
چقد نادونه ببخشید بد گفتم

هفت سال هم ازم بزرگتره اینو دارم جدی میگم ولی من از نظر عقلی خیلی ازش بزرگترم

همش باید گندکاریاش و جمع کنم و حواسم باشه

ما هنوز خونه نرفتیم یه چیز جدیدی که دیدم اینه هرروز صبح و هرشب مادرمو میبوسه😐 

Catch me if you can, Mr Holmes👨‍❤️‍💋‍👨🙂‍↔️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تاپیکت رو خوندم واقعا ناراحت شدم نه برای شما 'برای اون دسته ازآدمهایی که دانسته یا ندانسته باعث میشن دل شما و امثال شما بشکنه. برو امروز توبه کن که از خدا ناامید شدی. توبه کن که فکر میکنی چون همسرت اسپرم نداره خدا نمیتونه به شما فرزند بده. قدرت خدا رو دست کم نگیر. ایمان به خدا کافی نیست 'خدارو باید باور کرد. دلم گرفت از اینهمه غصه الکی برات قرآن باز کردم که دم خدای خودم گرم که همیشه هوای بنده هاشو داره.برو قرآن رو بازکن و بخون و امید داشته باش. که خدا فرمود" همیشه به اجازه پروردگارش میوه خود را میدهد خداوند این مثل ها را برای مردم میزند شاید به خود آیند. "میوه زندگی ما فرزند هست که ان شاءالله به زودی خدا دامنت رو سبز میکنه.سوره ابراهیم آیه ۲۵.برو بخون .خیلی خوب اومد واقعا

تاپیکت رو خوندم واقعا ناراحت شدم نه برای شما 'برای اون دسته ازآدمهایی که دانسته یا ندانسته باعث میشن ...

قربونت برم عزیز دلم ممنونم که امیدوارم کردی چشم میرم میخونم 

واقعی میگی یعنی خوب اومد ؟

قربونت برم عزیز دلم ممنونم که امیدوارم کردی چشم میرم میخونم واقعی میگی یعنی خوب اومد ؟

حتی برای ثانیه ای شک نکن. من استخاره نمیگیرم من از خدا میپرسم.اینقدر سر دخترم ازش پرسیدم و همونی شد که گفت دیگه حتی برای لحظه ای شک نمیکنم. ان شاءالله به خودتم ثابت میشه و باورش میکنی.خدا وعده الکی نمیده وقتیم وعده میده دیگه خلف وعده نمیکنه

حتی برای ثانیه ای شک نکن. من استخاره نمیگیرم من از خدا میپرسم.اینقدر سر دخترم ازش پرسیدم و همونی شد ...

وقتی اون پیام اولت رو دیدم انقد حالم خوب شد تا الان تو رختخواب بودم داشتم گریه میکردم پاشدم دست و رومو شستم الآنم آهنگ گذاشتم گوش میدم حالم خوب شد واقعا 

خدا خیرت بده 

وقتی اون پیام اولت رو دیدم انقد حالم خوب شد تا الان تو رختخواب بودم داشتم گریه میکردم پاشدم دست و رو ...

ان شاءالله این حال خوبت ابدی می مونه. تو سخت ترین لحظات زندگی هیچ وقت از خدا نا امید نشو. خدا همیشه میخواد ببینه بنده هاش تا چقدر پاش می مونن.فقط از خدا بخواه.دنبال درمان هم برو ولی اونارو وسیله بدون. یقین داشته باش حتی دکترا بگن نمیشه 'خدا میگه من بخوام میشه. خیلی دعامیکنم تا به زودی تاپیک بارداریت رو ببینم.

عزیزم این دلیل نمیشه ک خدا دوست نداره،داره امتحانت میکنه چرا اینجوری جوابشو میدی،من ۳بار زودرس شدم بچم یکیش دوماه زنده موند بعد فوت کرد یکی دوازده روز زنده موند و رفت 

اره دلم شکسته ولی حسرت بقیه بچه هارو بقیه مادرارو نمیخورم چون میدونم بالاخره جبران میکنه یجایی،الانم خیلی از بارداری دوباره میترسم

یکی از دوستام شوهرش اسپرم نداره فردا داره میره ۶یا۵بار ای وی اف کنه خیلی هم باخدا با ایمان خیلی هم امید داره 

یکی دیگه از اشنامون ک شرایطش واقعا بد بود بعد ۱۵ سال رفت دکتر زنان دکتر گفت رحمتو سونو کنم دید ۵ماه بارداره کلی تعجب کرد این خانم شخصی بود ک همیشه میگفت خدابزرگه یجا جبران میکنه اما من ب حرفش امید نداشتم الان پسرش ۳سال بچه دومش هم بدنیا اورد پس ببین خدا بهش  نداد اما دوتا پشت هم داد

فکر نکن حال خودم خوبه ها ن ولی سعی کن ب خدا امیدوار باشی ازش کمک بخوای باور کن برات جبران میکنه

۱ساله۱۸سالمه کاش شوهر نفهمم میفهمید سنم کمه هنوزززکاش شوهر منم تا دوسالو حداقل صبر میکردداره حالم از ...

من ارزوم بود زود بچه دار بشم ک ی مامان کوچولو بشم ک تفاوت سنیم با بچم کم باشه

چرا دوست نداری من کاش ۱۸ سالم بود زود بچه میوردم هرچند خدا برام نخواست

من ارزوم بود زود بچه دار بشم ک ی مامان کوچولو بشم ک تفاوت سنیم با بچم کم باشهچرا دوست نداری من کاش ۱ ...

زاسش خودمم دوس دارم

ولی یه روزم برا خودم زندگی نکردم نه دانشگاه رفتم(پشت کنکوریم)

نه ماشین یاد گرفتم

هیچ کار نکردم

مثه یه مرده متحرکم

زاسش خودمم دوس دارمولی یه روزم برا خودم زندگی نکردم نه دانشگاه رفتم(پشت کنکوریم)نه ماشین یاد گرفتمهی ...

من بعد اینکه بچه هامو از دست دادم هم رانندگی یاد گرفتم هم دانشگاه رفتم،ولی احساس میکنم بچه بیشتر خوشحالم میکنه با مدرکم کاری نکردم خانه دارم

دانشگاه ۴سال زمان میبره یعنی ۴سال میخوای صبر کنی 

اگه فکر میکنی توی یک یا دو سال ب همه خواسته هات میرسی صبر کن ولی بیشتر وقت هدر نده

من داشتم زایمان میکردم کنارم ی تخت بود ک دختر ۱۷ ساله زایمان کرده بود ولی دختره خیلی زبر و زرنگ بود بهش بیشتر میخورد اصلا بچه بازی نداشت این سنم زوده یعنی ۱۶سالگی باردار شد ۱۷ زایمان کرد

اگه بارداری خوبی داشته باشی میتونی دانشگاه بری همزمان

رانندگی رو خب الان برو یاد بگیر وقت نمیبره ک

من بعد اینکه بچه هامو از دست دادم هم رانندگی یاد گرفتم هم دانشگاه رفتم،ولی احساس میکنم بچه بیشتر خوش ...

نمیدوتم بتونم همشو انجام بدم

راسش ادم کم طاقتیم وگرنه بچه دوس دارم

شوهرمم سزش شلوغه اصن وقت نداره