2777
2789
عنوان

بچه ها دارم از عذاب وجدان و ناراحتی میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 37 پست
فکر نکنم خیلی ریز بود من تصمیمو گزاشتم به پای خودش خودش تردید داشت مقایسه میکرد ولی ظاهر رو ادم تو د ...

چی بگم والا ،شایدم اون بنده خدا در حالت نرمال نگاه کنیم خیلی ریز نباشه چون شما درشتین همچین فکری میکنین،گفتم منم قدم ۱۵۰ بود وزنم ۴۰ ولی کسی نگفت بهم ریز نقش قد همسرم هم ۱۷۵

درکل همون بهتر که تا قبل اینکه نرفتن زیر یک سقف از هم جدا بشن ،ولی کار برادرتون اصلا توجیهی نداره .

واقعا برا داداشت متاسفم مگه از اول اندامش رو ندیده بود ؟حالا که بحث یه عمر زندگی اومده وسط یادش افتا ...

بابا سنش کمه ۲۴ سالشه ولی خب شرایط ازدواجو داره خودشم فهمیده اشتباه کرده

منم عصبیم ازش میگم مگه از اول ندیدی 

من دخترم سنمم بالاست ازدواج نکردم ولی اینکه یکی بیاد خواهر و مادرش اول منو بپسنده قبول نمیکنم خود پسر و دختر باید همو بپسندن بخوان من ناراحتیم برای دخترست که ظاهرشو از اول مگه ندیدی

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله واقعا همینطورههمون برام درس عبرت شد وقتی برادرم گفت یکی رو پسندیدم بیا در موردش نظر بده گفتم ظاه ...

افرین به شما واقعا ،و صد افسون به حال خواهرشوهرتون که از  شعور و شخصیت بویی نبرده ،انشالله خوشبخت ترین باشی عزیزم

چی بگم والا ،شایدم اون بنده خدا در حالت نرمال نگاه کنیم خیلی ریز نباشه چون شما درشتین همچین فکری میک ...

نه ما درشت نیستیم اصلا متوسطیم بلندیم ولی دختر خیلی ریز نقش بود ولی من ناراحتیم از اینه که چرا بعد ۵ ماه مقاییش میکنی اگه مقایسش نمیکرد من مساله ای نداشتم

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
۱۵۰ ببینی اصلا قد مهم نیست اکثر خانم های ایرانی کوتاه قد هستن خیلی استخوان بندیش ریز بود خود دختر اع ...

نداشته باش داداشت خودش دو دل بود معلومه زیاد رغبت نداشت به ازدواج باهاش چون معلومه رو قد دختر حساسه میخواست خیالش راحت شع از شما نظر گرفت تازه در حقش لطف کردین چون بعدها ممکن بود از طرف داداشت سرزنش شه برا قدش 

قد داداشت چقده؟

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
نداشته باش داداشت خودش دو دل بود معلومه زیاد رغبت نداشت به ازدواج باهاش چون معلومه رو قد دختر حساسه ...

خیلی دختر خوبی بود😔 داداشم ۱۸۳

خیلی دختر خوبی بود😔 داداشم ۱۸۳

بیخیال گذشته دیگه 

انشالله خوشبخت شه 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم