2777
2789
عنوان

بچه ها دارم از عذاب وجدان و ناراحتی میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 37 پست
مثلا چقد بود

۱۵۰ ببینی اصلا قد مهم نیست اکثر خانم های ایرانی کوتاه قد هستن خیلی استخوان بندیش ریز بود 

خود دختر اعتماد به نفس نداشت کنار ما بایسته همش از من فاصله میگرفت  اخه ما قدمون بلنده ولی من خیلی باهاش با مهربونی رفتار کردم ولب ناراحتم به شدت انفدر که دیشب خوابم نبرد

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلسوزی نداره اونم میره با یکی که میپسندش آدما باید عاقلانه تصمیم بگیرن برای ازدواج

اخه ۵ بعد یادت بیفته از داداشم عصبیم منم دخترم 

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
عذاب وجدان نداره واقعا موضوع یه عمر زندگیه . به نظرم اگه داداشت قول الکی نداده باشه یا کار دیگه ای ن ...

نه کاری نکرده خدایی کلی براش هدبه خریده اونم طفلی خریده ولی اعصابم خورده دلش میشکنه

اشکال نداره بعدا یکی پیدا میشه واقعا دختره رو دوست داشته باشه از ته دل😍

آمین

یاد همسرم افتادم 3 ماه بعد آشنایی و بعد از خواستگاری رسمی بهم پیام داد در مورد موهام و هیکلم یه چیزی گفت منم هیچی نگفتم در برابر پیامش گفتم خوشبخت و موفق باشی به سلامت و بلاک کردم ناراحت نشدم از اینکه چرا بهم گفت موهات فر هست یا گفت قدم ازت بلنده ناراحت شدم از اینکه 3 ماه کور بود؟

فرداش اومد جلو محل کارم گریه و زاری که والا این مسائل برام مهم نیست خواهرم گفت ممکنه در آینده به چشمت بیاد که قدش از خودت کوتاهتره یا موهاش صاف نیست و فره... همون ادم الان راست میره چپ میاد از موهای من تعریف می کنه چقدر زیباست و همیشه تهدیدم میکنه کراتین کنی خفت کردم... 

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

واقعا برا داداشت متاسفم مگه از اول اندامش رو ندیده بود ؟حالا که بحث یه عمر زندگی اومده وسط یادش افتا ...

منم همین حس رو دارم تویی که زن قد بلند میخوای واسه چی میری سراغ یه قد کوتاه به خودت وابستش میکنی بعد تازه یادت میوفته میگی اععع این که قدش کوتاست

یاد همسرم افتادم 3 ماه بعد آشنایی و بعد از خواستگاری رسمی بهم پیام داد در مورد موهام و هیکلم یه چیزی ...

انقدر تو زندگی مسایل مهم تر وجود داره که مو و رنگ و چشم و قد و وزن در مقابلش هیچه ،شوهر شما هم مرد زندگی هستش که سریع متوجه اشتباهش شد و فهمید ملاک های مهمتری تو زندگی مشترک وجود داره

چرا فکر نکردین بعد ازدواج و زایمان تغییر سایز میده؟

فکر نکنم خیلی ریز بود 

من تصمیمو گزاشتم به پای خودش خودش تردید داشت مقایسه میکرد ولی ظاهر رو ادم تو دید اول میبینه من نمیدونم چرا بعد ۵ ماه یادش افتاده خودشم عذاب وجدان داره چون خیلی دختر خوبیه یکبار هم باهاش میخواسته تموم کنه گریه کرده الان حتما میخواد بگه خواهرش خوشش نیومده

انقدر تو زندگی مسایل مهم تر وجود داره که مو و رنگ و چشم و قد و وزن در مقابلش هیچه ،شوهر شما هم مرد ز ...

بله واقعا همینطوره

همون برام درس عبرت شد وقتی برادرم گفت یکی رو پسندیدم بیا در موردش نظر بده گفتم ظاهرش رو تو پسندیدی کافیه میمونه خانواده و اخلاق که اونم وظیفه بابا مامانه برن تحقیق من این وسط چه کاره ام

سر همون خواهر شوهرم و ادا هایی که در آورد تا لحظه عقد هنوز من نمیدونستم کجای تاریخ زندگیم وایسادم

تازه بعد از عقد هم گفت داداشم در موردت دچار تردید شده بود متاسفم وارد زندگی شدی که پسند طرف نبودی... 

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000