2777
2789
عنوان

این گرونی رو دیگه واقعا نمیتونم تحمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 40 پست
به فکر اینده م

خب خدایی نکرده از اونطرف بوم میفتی عزیزم .....ان شاالله ک قسط و وام کمتر شد ی فکری ب حال خودت بکن

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این مدل جلو رفتن آینده ای ک توش نا نداری بمونی ب فکر خودکشی شدی

خداروشکر از این خراب شده میرم به زودی 🤕اما لعنت به باعث و بانیش 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

خب خدایی نکرده از اونطرف بوم میفتی عزیزم .....ان شاالله ک قسط و وام کمتر شد ی فکری ب حال خودت بکن

ممنون عزیزم ، هر چی غیر خونه دارم گذاشتم فروش که پول خونه رو بدم ، بذارم خونه اینجا بمونه، چند ماه بیشتر فرصت ندارم رفتنی ام برای همین انقد فشار ب خودم اوردم 

حالا کامنت نذاری ازت گله نمیکنن

ببخشید دیگ ازتون اجازه نگرفتم

باکارت ورق گذشته ایندتو میگم رضایتتون انرژی مثبته برام خوشحالم میتونم کمکتون کنم بالای چندین پیام رضایت دارم اگه میخوای از حس عشقت بدونی درخواست بده و… تک نیت همراه با توضیح… احساسی امروز ویژسس

ممنون عزیزم ، هر چی غیر خونه دارم گذاشتم فروش که پول خونه رو بدم ، بذارم خونه اینجا بمونه، چند ماه ب ...

البته تحسینت میکنم .....ب هر جایی برسی حقته ....ب اوج قله خوشبختی و سعادت برسی عزیز دلم باعث افتخاری 💕💕💕💕💕

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
ولی انگار کسایی که رفتن هم راضی نیستن

اگه تنها بودم نمیرفتم قطعا ولی داداشم اونجاست ، اونم اونجا شرایط خوبی داره دندونپزشکه ، تازه کارای منم جور کرده و اکی شده که میتونم برم 

البته تحسینت میکنم .....ب هر جایی برسی حقته ....ب اوج قله خوشبختی و سعادت برسی عزیز دلم باعث افتخاری ...

ممنون عزیزم ، خدا عزیزاتو حفظ کنه و سلامتی بده بهشون ، سلامتی و خوشبختی رفیق راهت باشه ❤️

ممنون عزیزم ، خدا عزیزاتو حفظ کنه و سلامتی بده بهشون ، سلامتی و خوشبختی رفیق راهت باشه ❤️

فداتم