2777
2789
عنوان

این گرونی رو دیگه واقعا نمیتونم تحمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 40 پست

درسته پول مهمه این درش هیچ شکی نیست 

اما سلامت اعصاب و روان و ارامش داشتن هم مهمه عزیزم  ......دور از جونت دور از جونت همه ما مهمون امروز و فردای این دنیاییم 

سعی کن شاد باشی  

خدا بهت قدرت بده 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
ببین اونی ک بیکاره یا کارگره چی میکشه. الان خسته ای بنظرم سرتو خلوت کن اینهمه ربات وار کار کردن آدمو ...

دو هفته ست نمیفهمم زندگی یعنی چی اصلا ، ۴ ونیم ساعت میخوابم فقط 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه همینن.شوهر من بیچاره هرروز از ۵بیدار میشه میره سرکار دیشب۸و نیم اومد خونه .نا نداشت شامشو بخوره .خیلی دلم سوخت بهش.درآمدمونم در حد بخوور نمیره.بازم خداروشکر

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

خانم هستی؟؟

قبول دارم گرونیه

ولی شما دیگ خودتو از کار میندازی یه ذره از فکر خرید طلا و خونه بزرگتر بزن تا بتونی بیشتر ب خودت برسی.۶ تا ۱۲ شب واقعا ظلمه

نهایت ۹ برو تا ۹ شب.یه وقتی برای ب خودت رسیدن و غذا خوردن و خوابیدنت بزار 

آخه مهاجرتم همینه چه بسا بدتر اونجا هم از صفر باید بسازی

دقیقا ، وقتی همه چیم جور شد گفتم بعد این همه سگ دو زدن همه رو ول کنم برم اونجا بسازم حداقل اونچا ثبات اقتصادی هست کشوری میرم ک اقتصادش درسته نه اینکه صبح بیدار شم ببینم همه چی ده برابر شده 

درسته پول مهمه این درش هیچ شکی نیست اما سلامت اعصاب و روان و ارامش داشتن هم مهمه عزیزم ......دور از ...

منم یه مدت اینجوری کار کردم از زندگی متنفر شدم. بخدا اسی رو میفهمم خیلی داغون میشع ادم

الانم تو خونه یه آب باریکه دارم و سعی میکنم با همون یکم خوش بگذرونم حوصله کار سنگین ندارم مردو از پا درمیاره چ برسه ب زن

خانم هستی؟؟قبول دارم گرونیهولی شما دیگ خودتو از کار میندازی یه ذره از فکر خرید طلا و خونه بزرگتر بزن ...

به فکر اینده م 

خونه خریدی مبارک باشه .درامدت خوب بوده احتنالا خودت رو درگیر قسط و وام کردی که خب اون پولا سرمایه گذاری شده هزینه ی باطل نبوده

یه مدت تحت فشاری.زود می گذره

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

به خودت فشار نیار نیار  و انقد به ذهنت بار منفی نده

تو تلاش میکنی برای آرامش و راحتی خودت پس با کار خودتو زجر نده

تازه خونه خریدی و هرکسی خونه میخره تا یک سال دستش تنگ میشه و بهش فشار میاد و الی ارزششو داره مثل این میمونه که طلاهایی که خورد خورد میخریدی الان آجر آجر میخری 

چیزی که برای کارت میخری یا خونه مثل پس اندازه ، نه دور ریخته میشه نه از بین میره بلکه روز به روز به ارزشش اضافه میشه پس خوش حال باش و کیف کن که داری کار میکنی برا خودت و چند سال دیگه خیلی جلو میفتی

اما من موافق کار تا حد مرگ نیستم پس اول برا خودت شام درست کن یا به اینا که غذا خونگی میپزن پول بده برات درست کنن که بتونی بخوری و از پا درنیای.یکم از ساعت کاریت کم کن منشی یا دستیار بگیر برا خودت و تو این تایم ورزشهای تنش زدا انجام بده مثل یوگا یا شنا که تنش روزانتو کم کنه

اول خودتو تو اولویتت بزار نه پولو 

مغز سالم و عقل در بدن سالمه

منم یه مدت اینجوری کار کردم از زندگی متنفر شدم. بخدا اسی رو میفهمم خیلی داغون میشع ادمالانم تو خونه ...

کاری که تاشب طول بکشه خیلی اذیت کننده هست

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁
منم یه مدت اینجوری کار کردم از زندگی متنفر شدم. بخدا اسی رو میفهمم خیلی داغون میشع ادمالانم تو خونه ...

خدا حفظت کنه گلم💚💚

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری