2777
2789
عنوان

شوهرم تاج سرم

117 بازدید | 5 پست

بگید هر چی دلتون میخواد به من بگین من اصلا  ناراحت نمیشم ذبکه از هیچی انقدم گریه کردم روزی هزار دفعه مردم و زنده شدم خسته شدم از اینکه هی میپرسن چرا بچه نمیاری مگه من خودم عقل ندارم مکه من آدم نیستم احساس ندارم من دلم نمیخاد به بچه تو بغلم باشه سرمو ببرم تو گودی گردنش بوش کنم مگه من دلم نمیخاد یکی صدام کنه مامان  پس چرا هی میگن بچه نمیاری 

چرا هیچکس منو درک نمیکنه من و شوهرم همین الان دلمون ضعف کرده برای بغل کردن  بچمون داریم میمیرم اینو توی که به  راحتی بچه دار شدی نمی‌فهمی 

همسرم اسپرم ندارع و معلوم نیس تو نمونه برداری باشه یا نه 

ولی من زندگی برام تموم شده انقد گریه کردم که چشام ضعیف شده 

وقتی میبینم جاریم ازم کوچیکتره دو قلو آورده وقتی میبینم انقد بدبختم اره من حسودم یه حسود بدبخت که به بقیه مادرا حسودیم میشه یه حسود بدبختم که خدا منو لایق مادر شدن نمی‌بینه انقد. دارم عذاب میکشم و هر روز دارم به شوهرم  امید میدم که مبادا غرورش از اینی که هست شکسته تر بشه در جواب این همه عشق میگه که من انقد دوست دارم نمیخام بمونی به پای من جدا شو ازم برو یه زندگی جدید شروع کن فکر می‌کنه شهر هرته  من این زندگی رو با عشق ساختم که اینجوری بشه حالا بندازم برم چجوری دوباره زندگی بسازم مگه خاله خاله بازیه 

چرا پس خدا منو نمی‌بینه من بچه میخاممممممم بچه خودمو بچه ای که مثله خودم موهاش فر باشه مثله شوهرم چشماش سیاه باشه 😭😭😭😭😭 چطور قبول کنم جنین اهدایی رو 

تو رو خدا تویی که مادر شدی برای منم دعا کن 😭😭😭

خخ

باکارت ورق گذشته ایندتو میگم رضایتتون انرژی مثبته برام خوشحالم میتونم کمکتون کنم بالای چندین پیام رضایت دارم اگه میخوای از حس عشقت بدونی درخواست بده و… تک نیت همراه با توضیح… احساسی امروز ویژسس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خخ

😐

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲
😐

شوهرم تاج سرم

ب این خندیدم

عجیب بود؟

باکارت ورق گذشته ایندتو میگم رضایتتون انرژی مثبته برام خوشحالم میتونم کمکتون کنم بالای چندین پیام رضایت دارم اگه میخوای از حس عشقت بدونی درخواست بده و… تک نیت همراه با توضیح… احساسی امروز ویژسس