2777
2789
عنوان

دعوا تو جهاز برون

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 21 پست
خب اصلا چرا خود عروس جهاز رو نمیچینه خود عروس دوماد باید حتما یه ملت بریزن تو خونه زندگی آدم؟

اصولا مبگن بیان شاهد باشندک جهیزیه اورده ک اگر یوقت طلاق گرفتن داماد ادعا نکنه مال من بوده

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اصلا چرا خود عروس جهاز رو نمیچینه خود عروس دوماد باید حتما یه ملت بریزن تو خونه زندگی آدم؟

برا خاهرم خودمون چیدیم کاراشو کردیم اخر سر گفتیم کسی اج دوست داره ببینه بیاد

اومدن کشی هم جرات نداشت چیزی بگ میدونستن بابام دهنشونو سرویس میکنن 😁

خدایا شکرت بابت خانواده خوبی ک بهم دادی
آره هیچی فیک نیست. همه تو نی نی سایت حسنک راست گو ان. شما دوست داری باور کن. ولی من و خیلیای دیگه با ...

بعد تالار عروسی من بود.  شام درست کرده بودن . و دعوا  در ععروسیها زیاده . تو از جامعه خیلی عقب موندی . نمیدونی  دعواها عین حقیقته . 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
آره هیچی فیک نیست. همه تو نی نی سایت حسنک راست گو ان. شما دوست داری باور کن. ولی من و خیلیای دیگه با ...

عزیزم راستش منم این تاپیک رو باور نکردم چون تو دل نمینشست،،،،

مشخص بود سرکاری 

ولی خب اینجور اتفاق ها کم نیست !!شاید شما ندیده باشی ،،،

من تو جهاز برون خودم خواهرشوهرام داعم دخالت میکردن تو چیدن ،،،یا تیکه مینداختن،،،

اکه ما هم می‌گفتیم دختر نمی‌دیم و جهاز رو جمع کنید قطعا دعوا میشد !!!

اتفاقا بدون استثنا دعوا تو همه‌ی عروسی ها و مراسم ها هست !!

عزیزم راستش منم این تاپیک رو باور نکردم چون تو دل نمینشست،،،،مشخص بود سرکاری ولی خب اینجور اتفاق ها ...

من کی و کجا گفتم هیج جا دعوا نمیشه؟ میشه لطف کنی و کامنتم رو بهم نشون بدی؟ 

من فقط در مورد اون تاپیک نظر دادم و گفتم فیکه. و گرنه خودم هم تو کامنت اولم گفتم دعوا و نزاع ممکنه باشه.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
بعد تالار عروسی من بود. شام درست کرده بودن . و دعوا در ععروسیها زیاده . تو از جامعه خیلی عقب موندی ...

فعلا عقب مونده کسیه که معنی چند تا جمله ساده رو متوجه نمیشه کسی نگفت هیچ جا دعدوا نیست. من دارم میگم اون تاپیک فیکه.

یاد بگیر درست صحبت کنی.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش