2777
2789
عنوان

سن یک‌ مرد تا چه حد مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معمولا دوره بلوغ توی پسرها چند سال دیرتر از دخترهاست مثلا وقتی با یه دختر و پسر هم سن حرف میزنی دختره خیلی پخته تره اما پسره هنوز خیلی بچه است اکثر ازدواج ها که پسر کوچیکتره به طلاق می رسه بین پنج تا هفت سال اختلاف بیشتر باشه چون توی دو تا دوره سنی متفاوت بزرگ شدن همو درک نمیکنن

یعنی مامانت ۴۳سالگی ازدواج کرده؟

آره

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

کاش الان پیشم بودی

خوب فوقش در این سن ازدواج کنید 42 سالگی صاحب فرزند شید حوصله بچه رو دارید

و زمانی که فرزندت میخوادت بره دانشگاه شما 60 سالتونه و این واقعا ازار دهندس

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://abzarek.ir/service-p/msg/1998512

معمولا دوره بلوغ توی پسرها چند سال دیرتر از دخترهاست مثلا وقتی با یه دختر و پسر هم سن حرف میزنی دختر ...

اینا رو خیلی مطالعه کردم از خودم نمیگم هم دیدم واقعا نمونه اش ارمان و غزاله چه فاجعه ای شد اون که جنازه اش هیچوقت گیر نیومد ارمان هم قصاص شد پسره  یکی 

دو سال کوچیکتر بود 

کاش الان پیشم بودی

@niniyar_5    

رسیدگی کنید لطفا 

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                       به راز خنده هایم پی نخواهی برد ای دنیا🖤                           غمی بی انتها در قلب خود دارم ولی شادم🎭                                                                                                            ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️