2777
2789
عنوان

سن یک‌ مرد تا چه حد مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 66 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب فوقش در این سن ازدواج کنید 42 سالگی صاحب فرزند شید حوصله بچه رو داریدو زمانی که فرزندت میخوادت ب ...

یه نگاه به تاپیکاش کن 

پیامشو دیدی چرا جوابشو میدی مشخصه دنبال چیه نی نی یار صدا بزن 

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                       به راز خنده هایم پی نخواهی برد ای دنیا🖤                           غمی بی انتها در قلب خود دارم ولی شادم🎭                                                                                                            ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

سن باید با همسر متناسب باشه اقای ۳۵ ساله بایدبا خانم ۳۰ ساله وارد رابطه بشه نه با خانم ۲۰ ساله

معیارتون برای این باید که گفتید چیه؟

مثلاً مرد ۳۵ ساله و خانم ۲۵ ساله‌ای با هم ازدواج کنند؛ چه ایرادی بهشون وارده؟! 

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
از این جهت که احتمال دادم اکثر قریب به اتفاق خانم های محترم بالای ۲۵ سال با ۳۰ سال سن آقایون مشکلی ن ...

درست حدس زدی

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                       به راز خنده هایم پی نخواهی برد ای دنیا🖤                           غمی بی انتها در قلب خود دارم ولی شادم🎭                                                                                                            ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

یه همچین سوالائی رو هرکس از منظر خودش جواب میده مثلا منی که با شوهرم هم سنم وخداروشکر زندگی خوبی دارم تصورم اینه که هم سن بودن عالیه یا مثلا کسی که تفاوت سنیشون زیاده ولی خوشبختن چنین تصوری دارن!

یه نگاه به تاپیکاش کن پیامشو دیدی چرا جوابشو میدی مشخصه دنبال چیه نی نی یار صدا بزن

😳😳😳😳

وای الان دیدم

اه اه نمیدونستم

مرسی که گفتی

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه میدونستم 1403 اینطوریه 1399ماسک نمیزدم.  https://abzarek.ir/service-p/msg/1998512

قربونت برم

@niniyar_3   چرا یه اقا در سایت به یه خانم بگه قربونت برم

منافی عفت در خطر نیست؟؟؟؟

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه میدونستم 1403 اینطوریه 1399ماسک نمیزدم.  https://abzarek.ir/service-p/msg/1998512

@niniyar_3 چرا یه اقا در سایت به یه خانم بگه قربونت برممنافی عفت در خطر نیست؟؟؟؟

اون پیامش که گفت کاش پیشم بودی ریپ بزن