2777
2789

خونه ام ۶۰ مترب و قدیمیع . ولی شرایط عوض کردن خونه ندارم چون نقدی ندارم. ولی میتونم ماشین دانگ فنگ بخرم قسطی . تا ۳ سال باید بیشتر حقوقمو بدم برای قسط . ماشین الانمم کوییک هست باید بفروشم تا پیش پولشو بدم و تا سه ماه ماشین ندارم . کلا هم یک میلیارد برام خرج ماشین جدید میشه ک اقساط ۳۶ ماهه میدم پولشو . هر ماه میشه ۱۵ میلیون . خونمون کوچیک و قدیمیه پارکینگ هم ندارم باید بزارم تو کوچه. 

من اولویتم خونه‌ست

ولی اگر ماشین برای شما مهمه، خیلی هم عالیه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بودم همینو وام مسکن میگرفتم خونه عوض میکردم

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

خونه ی کوچیک و قدیمی مهم نیس ولی انکه پارکینگ نداره ماشین گرون قیمت ممکنه دردسر ساز بشه

اره هفته پیش یکی با چاقو لاستیک ماشینمو ک تازه ۱۰ میلبون دادم عوض کردم همون موقع زد پارش کرد نمیدونم کیه. اخه دشمنم ندارم . اینه ماشینمم زده شکسته عمدا 

وقتی شرایط عوض کردن خونه نداری پس همون ماشینو بخر ولی خیلی خودتو تو فشار نکن جوری نباشه که شاید نتونی پس بدی وگرنه همون ماشین کوییک کارتو راه میندازه حمع کن پولاتو در عوض خونتو عوض کن چون حیفه ماشین بخری پارکینگ نباشه اگه خط جزیی هم بیوفته کلی افت داره از ماشین 

هرماه ۱۵میلیونوبده یه تیکه طلابخرسردوسه سال خونتوبده یکم بزرگترونوسازتربگیریاماشین جدیده روبگیر بفروش پولشوبذارخونه بگیر ماشین برای اینه که آدم پیاده نباشه مدلش مهم نیست اصل کارخونه ست که ادم باعث احساس خوبی داشته باشه