2777
2789
ببین این کلا حالت سقه سیاهم داره

ن اصلا اینجورنیستم.اتفاقا خودم خیلی تلاش کردم که بره شب اخربه دلم خورذ نمیره.حتی نمیخاست بره من مجبورش کردم برای اینده اش.اما شب اخرلحظه اخرگفتم توفردابرمیگردی. وچندماه بعدش رفت

نمیدونم شاید چشماش شور

خب یه بار به یکی گفت گردنبندتو از کجا خریدی ترکید پاره سد گردنبنده بدون اینکه بهش دست بزنه

منم رفته بودم رلمو دیدم بهش گفتم بعد بی دلیل سرد شدیم و از هم دور شدیم 

بهش گفتم سرقرار چی میخوام بپوشم خواستم بپوشم دیدم کامل سوراخ و پاره شده

یه بارم گفتم میخوام کلی خوراکی بخورم چشاش گرد شد بعد کارت عابربانکم که خیلی برام مهم بود گم شد

یه بارم آبمیوه خریدم خیلی خوشگل و خوشمزه بنظر میرسید بهش نگاه میکرد بعد مو توش بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن اصلا اینجورنیستم.اتفاقا خودم خیلی تلاش کردم که بره شب اخربه دلم خورذ نمیره.حتی نمیخاست بره من مجبو ...

نه تورو نمیگم عزیزم واسه خودمو میگم

میگم به دل افتادن نیست این فک کنم

نمیدونم ولی ما یبار  رفتیم ی شهر دیگه خرید شب بود و بارون میومد فروشنده گرم گرفته بود بهم گفت مواظب رانندگی شوهرت باشه یواش برونه بارون میاد خطره  تو راه برگشت فرمون از دستش دررفت خدا رحم کرد پرت نشدیم پایین از دره 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

به شور بودن چش ربطی نداره منم خیلی وقتا ناخداگاه یه چیزی اومده رو زبونم مثل همین تصادف نکنیا ... و این اتفاق افتاده 

بهتره این جور وقتا صدقه در اومد یا ایت الکرسی خوند

کلا بعضیا همه چی به دلشون میافته مادرشوهرمم اینطوریه

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

یعنی دیگه جرئت نکنیم بگیم مراقب باشید که اگر اتفاقی افتاد واسشون نندازن گردن ما... عجب...

دقیقا من چند روز پیش شنیدم یکی میگه حتی از تعریف هم ممکنه ادم چش بزنه !!! 

تصمیم گرفتم کلا از یکی تعریف نکنم گیر ادمای خرافاتی افتادیم والا 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

نمیدونم ولی منم هروقت از برنامه وهدفم واسه ی نفر گفتم جورنشد مثلا شوهرم قراربود بره سر یه کاری کاراشم کرده بود قطعی بود ب همون شخص گفتم فرداش شوهرم گفت کاره کنسل شد !!یا قراربود ی ماشین بخریم منم گفتم ب اون شخص دیگه هیچی جور نشد نخریدیم تا پولا تموم شد!دیگ تصمیم گرفتم جلو زبونمو بگیرم چیزی نگم تا کارامون پیش بره

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
دقیقا من چند روز پیش شنیدم یکی میگه حتی از تعریف هم ممکنه ادم چش بزنه !!! تصمیم گرفتم کلا از یکی تعر ...

نه بابا اینطوری نیست 

تعریفشو کن انرژی مثبتو بده ولی کنارش تو دلت بگو لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

نه بابا اینطوری نیست تعریفشو کن انرژی مثبتو بده ولی کنارش تو دلت بگو لا حول ولا قوه الا بالله العلی ...

بعضیا اعتقاد دارن از دوست داشتن هم ادم چش میزنه دیدم پس فردا یه طوریشون میشه میگن فلانی گفت خوشگلم یا موهام قشنگه الان کچل شدم !!