2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاری ب هیچیش ندارم

پسری ک چنین درخاستی بکنه والا خیلی بی شخصیته دوما شخصیت ی خانومو میبره زیر سوال حالا انگار دخترا کشته مرده رابطه جنسی برو عامو پسرا خیلی خودشونو دسته بالا میگیرن

هرچقدرم سن رابطه زیاد باشه بنظر من کنسله

به نظر من چه پسر چه دختر باید تا جایی که میدونن خودشونو پاک نگه دارن تا ازدواج، دلیلش اینه که اولین هارو باهم تجربه کنن، اگه اینطوری نباشه دختر یا پسر خیلی حرفه ای‌ان تو رابطه دیگه اولین باری در کار نیست و اون قشنگی شو از دست میده و معمولا نسبت به خیلی چیزا واکنش نشون نمیدن و عادیه براشون مثل بوسیدن یا لمس دست همسرشون که عاشقشن((: 

یه بدبختی دیگه هم هست، متأسفانه دختر با هرکی رابطه جنسی داشته باشی به خاطر ورود اس*پرم طرف، دی ان ای اون پسر رو تا ابد با خودش حمل میکنه، یعنی میشه از دی ان ای زن فهمید با کیا رابطه داشته😶‍🌫️ کلا جزئی از بدنش میشه دیگه

خب اگه ب چش ی نیاز نگاش کنی چ؟

اصلا اصلا اصلا اگر بگه این ی نیازه باید با گوشت کوب بزنی تو صورتش. 

من کاری ب نیاز اقاندارم

این خانمها هستن ک در شان و شخصیتشون چنین کاری ب واالله نیس. ارزش ی خانم بالاتر ازین حرفاس ک بهایی ب این حرفها و نیازها نده والا زنها خودشونو اینجوری زیر سوال میبرن و بعد حرفایی میزنن از جمله نابرابری حقوق زنو مرد

این کارا و حرفا باعث میشه مردا فکر کنن خانما فقط ب فکر نیاز جنسی هستن و خودشونو بالاتر از خانما ببین