2777
2789
عنوان

دلم شکست از حرکت شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 77 پست
بخدا تو قاطی کردی!گردن گیرتم ضعیفهگفتی بخر رفته گشته پیدا کرده خریده،نگفتی مرسی نگفتی دستت درد نکنهگ ...

وای چرا نمیفهمی.من حوصله ندارم بهت دیگه توضیح بدم.بیخیال عزیزم

ول کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غر میزد ناراحت نمیشدم به خدامنت میذاشت.انگار کاری کرده که کسی نمیکنه فقط خودش تو زندگی انجام داده

اینم صدتا منت گذاشت. با موتور دوسه تا سوپری رفته بود.. همش میگفت این مغازه  رفتم بسته بود‌. اون یکی شیرتموم کرده بود..رفتم فلان جا که اینقدر دوره..کلا ده دقیقه نشدکه رفت خرید وبرگشت.االته من سعی کردم زیاد انتقاد نکنم. همون اولم گفتم اشکال نداره..بعدشم کفتم دوتا لیوان شیر چیزی نیست که بخاطرش داری اعصاب من وخودتو خرد میکنی..جالله توقع داشت ازش معذرت خواهی کنم که منظورمو درست متوجه نشده😑

پارسا پسرمامان😍
به نظر من که تو تغییری نداشتی اون خیلی بی حوصله و بی عصاب بوده

ببین دوست خوبم

گفتم پنیر هوس کردم 

گفت بریم بگیرم

گفتم حوصله ندارم(چون سرما خوردم)

گفت پس من میرم میگیرم

گفتم نه ولش بیخیال شو دیره فردا میگیریم تو هم نرو.

گفت نه و رفت

وقتی اومد وای پیدا نکردم وای صد جا رو گشتم وای من به خاطر تو گرفتم.

گفتم مرسی دستت درد نکنه یه جا پیدا نکردی بیخیال میشدی برمیگشتی نصف شبی.

دیدم دوتا شبیه گرفته!

گغتم عه چی شد.چرا حالا دوتا شبیه کرفتی؟؟؟

گفت بکی رو واسه سر کار خودم گرفتم.من رفتم گشتم وای من دو ساعت دنبال پنیر بودم من برات پنیر پیدا کردم من پنیر گرفتم.من پنیر توردم برات من اینکارو کردم برات(با داد و بیداد)

اینقد دلم شکست.از صبح میرم سرکار

خسته میام کارای خونه درسای بچه الانم سرما خوردم همه جیز خونه مرتبه یه پنیر اورده اینقد منت؟؟؟؟😔برا همین دلم شکست.

اینم صدتا منت گذاشت. با موتور دوسه تا سوپری رفته بود.. همش میگفت این مغازه رفتم بسته بود‌. اون یکی ...

رفتار ایشون که درست نبوده ایراد گرفتن از خرید مرد اشتباهه اونم خرید آخر شب ولی بنظر شما این همه منت و داستان که همسر شما و همسر این خانوم گذاشته درسته؟ 

شما خیلی صبورید عزیزم همه نمیتونن مثل شما رفتار کنن

رفتار ایشون که درست نبوده ایراد گرفتن از خرید مرد اشتباهه اونم خرید آخر شب ولی بنظر شما این همه منت ...

منتش بد جور ناراحت کرد.اخه منم توی زندگی خیلی زحمت میکشم.خیلی هواشو دارم ولی برای یه پنیر سر صدای نصف شب بده.

منتش بد جور ناراحت کرد.اخه منم توی زندگی خیلی زحمت میکشم.خیلی هواشو دارم ولی برای یه پنیر سر صدای نص ...

حق داری عزیزم این همه بلوا هم نداشته که شوهرت به پا کرده 

ولی کشش نده برای آرامش خودت

رفتار ایشون که درست نبوده ایراد گرفتن از خرید مرد اشتباهه اونم خرید آخر شب ولی بنظر شما این همه منت ...

من ایراد نکرفتم فقط پرسیدم چرا دوتا متفاوت میگرفتی.و خیلی ارام و بدون هیچ اخم و ناراحتی پرسیدم.

من همش۱۸ سالمه نمیدونم حرفام ب دردتون بخوره یا نه 

عزیزم تو‌اینه زمونه ک‌ انقد وضعیت اقتصادی بد شده و مردامون دارن با جونو‌دل بخاطر ما صبح تاشب میدوعن تا ما ارامش داشته باشیم (البته خیلی از زنامونم الان بیشتر از مردامون کار‌میکنن) باید با جونو‌دل درکشون کنیم خب هزاربار‌شده شوهر من بیرون بوده زنگ‌زدم گفتم فلان چیزو‌بخر ن بخاطر پولش ن بخاطر منتش بخاطر اینکه با مشتریش بحثش شده و یسری از کاراش بهم ریخته سر من داد زد! و‌بعدش اومد از دلم دراورد

اینه ک میگم طبیعیه تو‌این زمونه فقط هرچقد میتونی قدردانش باش بزار حس کنه همیشه کنارشی پشتشی درکش میکنی 

حق داری عزیزم این همه بلوا هم نداشته که شوهرت به پا کرده ولی کشش نده برای آرامش خودت

از صبحه اومدم سر کار سکوت کردم.هیچی نگفتم.واقعا ازش انتظار نداشتم.هی میگم پیام بدم معذرت بخوام.ولی هر چی فکر میکنم من کار اشتباهی نکردم!!!چرا داد میزد!چرا منت میذاره!مگه من کم گذاشتم توی زندگی رفتی گشتی اوردی منم بودم میرفتم همه جا رو میگشتم تا راضیش کنم.الان چی شده اینقد داد میزنه!