2777
2789

خانوادم دیوونم کردن از فشار زیاد قلبم داره درمیاد

گیر دادن خواستگارت خوبه ازدواج کن ازدواج کن

من خودم میگفتم ازدواج کنم خوب میشه

ولی هنوز قبلی تو ذهنمه

بچه ها ۷ ماهه گذشته چجوری فراموشش کنم

گاهی میرم پیامامونو میخونم دلم براش تنگ میشه

امروز دیدم از ی اکانتش پیامامونو تو اینستا پاک کرده از ته دل آه کشیدم برای آدمی که همه ی حرفاش دروغ بود حتی دوست داشتنش و دقیقا همون موقع که باید میجنگید رهام کرد

دخترا شما خیلی زیباتر  توامند تر  و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین   من بهتون افتخار میکنم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بااجازه استاترمیشه بیاین تایپکم دارم ازاسترسو نگرانی میمیرم 🥲😭خدامشکلتو حل کنه منم دارم دق میکنم🥲

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

ازدواج کردی الان؟ 

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
شاید چون با کسی دیگه وارد رابطه نشدی اونو نتونستی فراموش کنی

بدبختیم اینه اصلا نمیتونم وارد رابطه شم

دخترا شما خیلی زیباتر  توامند تر  و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین   من بهتون افتخار میکنم  
تو هم پیاماشو پاک کن که نبینیمیخای فراموش بشه نباید هی خاطراتت مرورکنی

دو طرفه پاک کنم؟

تو اینستا پیامای منم پاک کرده

چجوری میشه پیامای طرف مقابلم پاک کرد؟

ازدواج کردی الان؟

نه دارم مقاومت میکنم ولی نه خواب دارم نه خوراک

اگر با یک آدم بهتر بری تو رابطه شک نکن فراموشش میکنی منم اینطوریم یک نفر که دوسش داشته باشم دیگه خیل ...

آخه من اینجوری نبودم

طرفم هزار تا عیب داشت ولی باز اونو میدیدم

اینجوری نیست ب خود طلقین میکنی اجازه بده آدمای دیگه‌هم‌بشناسی نظرت عوض میشه

آخه نمیتونم یهو ازدواج کنم که😭

خانوادم بیچارم کردن فکر میکنن من دیوونم دارم آیندمو تباه میکنم