2777
2789
عنوان

چرا خون دماغ بچه هام با هیچی خوب نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 113 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داخل همین هوش مصنوعی نوشته عزیزم چه ربطی به شهروروستا داره اخه چه ربطی به سواد داره یعنی تهرانیانمیر ...

نری پیش دعا نویس ها .اوضاعتون بدتر میشه 

❤️امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام❤️

خدا لعنت کنه آدمای مریض رو که به اسم این چیزا بقیه رو آزار میدن

بخدا انقدر ادم جادوگریه که نگو سال نودوهشت با شوهرم دعواکردن خونمون تویک حیاط بود باقهروشکایت نقل مکان کردن خونه ی دیگه ومریضی بچه هام بعد رفتنشون شروع شد

اسی من یه خونه خریدم یکسال و نیم پیش ...

از شب اولی که اومدم این خونه کابوس هام شروع شد حالم بشدت خراب بود 

تاپیک هم زدم در موردش کاربرا همه ترسیده بودن در مورد خوابی که میدیدم‌...

تا که گذشت یه روز صاحب ملک کنار خونمون اومد با همسرم صحبت کنه گفت لای دیوارتون پر از دعا طلسمه حدودا ده تا بودن ...بازشون کردیم همشونم برای طلاق دونفر بود ‌..اسمشون فرق داشت یعنی برای ما نبود برای صاحب خونه ی قبلی بود 

از وقتی که دعاها رو انداختیم تو اب روون حال منم خوب شد خواستم بگم دعا وجود داره ...اعتقاد دارم

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  
اخه از علایم طلسم وجادوخونریزی بی علت هست

دختر منم خون دماغ میشه 

دکتر گفت چون رگهاش خیلی نازکه و اینکه تابستون بیشتر اتفاق می افته وقتی زیاد گرم باشه یا بره تو آفتاب

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

من شنیدم یه درمانش اینه یه رگ یا مویرگی رو میسوزونن داخل بینی‌ 

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی

استارتر رگ بینی نازکه با یه دستکاری گرمی هوا آلودکی زیادی

بهش فشار بیاد میترکه

الکی خرافاتو باور نکن

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

بااجازه استاترمیشه بیاین تایپکم دارم ازاسترسو نگرانی میمیرم 🥲😭

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

والا تو تلویزیون نشون داد همه شهرای بزرگ پر از رمال ودعانویس .همه هم میرفتن پیششون دوربین مخفی بود . ...

برادر منم همش خون دماغ می شد دکتر  بهمون گفت آب تره تازه  رو تو بینیش بچکون.دیگه خون دماغ نشد.

من شنیدم یه درمانش اینه یه رگ یا مویرگی رو میسوزونن داخل بینی‌

آره اون دیگه راه حل آخره

من دخترمو بردم دکتر اول گفت ممکنه دست تو دماغش کنه یا ضربه بخوره خون بیاد ولی اگه از اینها نبود دماغشون خشکه باید پماد بزنن اگه بازم خوب نشد ممکنه از گرما و آفتاب باشه ولی اگه نصف شب هم خون میاد تو خواب باید بیان یه مویرگ داخل دماغشون بسوزونن

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️