2777
2789
عنوان

چرا خون دماغ بچه هام با هیچی خوب نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 113 پست
پس چیه که نه طب سنتی نه پزشکی نتونسته درمانش کنه

شاید به چیزی حساسیت داره

اینجور بیمار‌هایی بیمارستان اومدن یا به چیزی آلرژی داشتن یا دوباره باید آزمایش بدن برن پیش یک دختر خوب

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود

انتقادتو محترمانه هم میتونی بگی به شهری روستایی چه ربطی داره الان توی شهری خیلی باشعوری که این طرز ت ...

والا تو تلویزیون نشون داد همه شهرای بزرگ پر از رمال ودعانویس .همه هم میرفتن پیششون دوربین مخفی بود .میخوادبگه من باکلاس وتحصیل کرده وامروزیم ولی من هرچی دکتربگی رفتم هرچی بوده امتحان کردم ازمایش کامل گرفتم میلیون ها هزینه پزشکی کردم درمان نشدن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داخل همین هوش مصنوعی نوشته عزیزم چه ربطی به شهروروستا داره اخه چه ربطی به سواد داره یعنی تهرانیانمیر ...

واسم‌سواله چی باعث میشه یه مادر فکر کنه بچه اش جادو شده خون دماغ میشه....خواهشا اینجوری بچه بزرگ نکن

کی این دوران جاهلیت تموم میشه؟؟؟ جادو مال قرن ۱۵ اروپا بود مارو تو اون حد نگه داشتن خودشون دارن پیشرفت میکنن

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
شاید به چیزی حساسیت دارهاینجور بیمار‌هایی بیمارستان اومدن یا به چیزی آلرژی داشتن یا دوباره باید آزما ...

ده ها دکتر اطفال وگوش وحلق وبینی بردم ده ها اسپری و پماد و داروی تقویتی دادم .اسم ازمایشش چیه چه جوریه از پوست یا خون؟

والا تو تلویزیون نشون داد همه شهرای بزرگ پر از رمال ودعانویس .همه هم میرفتن پیششون دوربین مخفی بود . ...

عزیزم شما هم خونریزی رو ربط نده به دعاطلسم پیگیر شو علتش رو بدونی 

من نمیگم اعتقاد ندارم به سحر و جادو .اتفاقا هست که حروم شده 

ولی خونریزی خطرناکه بهتره بری یه متخصص

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  
انتقادتو محترمانه هم میتونی بگی به شهری روستایی چه ربطی داره الان توی شهری خیلی باشعوری که این طرز ت ...

نه اصلا شنیدم تو روستاها این تفکرات زیاده و چون خانما شغل و کارو سرگرمی ندارن هنوز این داستانا ادامه داره و اونقدر اعتقاد دارن که جای بحثی نمیمونه همونا میان شهر و این داستان ادامه پیدا میکنه

تو شهر بخاطر سبک زندگی که هر کسی درگیر خودش و مشغله هاشه این موضوعات کمتره چون دغدغه ها زیادتره

چی میگید قصدم‌توهین نبود

عزیزم شما هم خونریزی رو ربط نده به دعاطلسم پیگیر شو علتش رو بدونی من نمیگم اعتقاد ندارم به سحر و جاد ...

من رفتم متخصص ولی گفتن علت پزشکی نداره ازمایش انعقادی دادن پلاکت دادن انمی دادن تیرویید وقند وهمه چی سالمن

شاید نیازه اون رگ داخل بینی سوزانده بشه.

ببین مادر منم همینطور بود بهنی قشنگ شش ماه درگیر بود

وقتی خون دماغ میشد انقدر زیاد بود و نمی ایستاد خونش ک  گاهی یبردمش بیمارستان و داخل دماغ باند میزاشتن.

همه کار کرد از پماد و دود کردن و.....ولی بی فایده

ی دکتر حلق و بینی خوب بردم .گفتش یکی از رگهای بینی ک خونریزی میکنه معلومه و باید سوزانده بشه 

مادرم دیگه قبول کرد و اون رگ رو تو چند دقیقه با ی دستگاهی سوزوند ...و بعدش گفت دیگه تا دوهفته باپماد چرب کن.....الان سالهاست ک دیگه خون دماغ نشده

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

سحروجادو کجا بود خواهر 

روزی چندبار خون دماغ میشن؟؟ 

بپرس از شوهرت احتمالا ژنتیک باشه ،ببین خودش یا پدرش..خون دماغ نشدن تو بچگی؟ 

و یا اینکه دور از چشمت دست میزنن به دماغشون. دیدم که میگم پسر خودمو. 

واسم‌سواله چی باعث میشه یه مادر فکر کنه بچه اش جادو شده خون دماغ میشه....خواهشا اینجوری بچه بزرگ نکن ...

از وقتی که جاریم همش تو کاردعا وجادوبوده وهست ودیدم چه جوری براداماد وشوهرش دعا گرفته عوض شدن .دختراش همسن منن نازا بودن وبارها پشت سرم وجلوروم حسادت بچه هامو کرده و داستانش طولانیه شغل شوهرمو باجادو از چنگش دراوردن باهمکاری اون جاریم سالها زجرکشیدیم پوست مار تو خونمون پیداکردم دعا داخل شیشه پیداکردم توحیاطمون و هزاران دلیل

نه اصلا شنیدم تو روستاها این تفکرات زیاده و چون خانما شغل و کارو سرگرمی ندارن هنوز این داستانا ادامه ...

اتفاقا قصدت توهین بود و توهینتم کردی 

خودتم میگی شنیدی بقول استارتر اتفاقا این مضخرفات بیشتر بین شهری ها هست 

زن های تو روستا وقت ندارن واسه این خزعبلات وقت بذارن مدام در حال رسیدگی به زمین زراعی و خونه و گاو گوسفندن 

شهر تا تقی به توقی میخوره سریع میرن دعانویس 

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  
از وقتی که جاریم همش تو کاردعا وجادوبوده وهست ودیدم چه جوری براداماد وشوهرش دعا گرفته عوض شدن .دخترا ...

خدا لعنت کنه آدمای مریض رو که به اسم این چیزا بقیه رو آزار میدن