2777
2789

تقریبا ۴۰ روز ب زایمان سرما خوردم ب دلیل بارداری دارو نتونست بخورم بعد دوباره ۲۰ روز ب زایمان سرما خوردم بعد زایمان کردم توی این یک ماه دوبار پشتم و عضلات پشتم و سینه‌سینهام ورم می‌کرد و درد می‌کردند الان از دیروز پشتم درد میکنه و سر درد و گلو درد دارم و خلط پشت حلق من مشکل تیروئید کم کار هم دارم و یک ماهه ک دارو نمیخورم دوسه باری قرص خوردم میترسم از شیاف دیکلوفناک استفاده کنم برای بچه ک شیرمو میخوره بد باشه 

دکتر نرفتم چون میدونم ک دارو نباید بخورم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤

عزیزم منم بلافاصله بعد زایمانم سرمای شدید خوردم خود دکتر زنانم بهم انتی بیوتیک و قرص سرماخوردگی داد

یعنی چی نمیتونم بخورم؟این تفکرات از کجاس

وقتی پشتت درد میکنه و سینه یعنی ریه ت مشکل داره نمیدونم یه چیزی هیت ک باید بری دکتر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی بد توضیح دادی

در هر حال بهتره بری دکتر و مشکلاتتو بگی خواهر

و اینکه بگی بچه کوچیک داری که هر دارویی بهت نده

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!

ینی چی؟ دکتر نرفتم چون میدونم دارو نباید بخورم!!!شما خودت واسه خودت نسخه تجویز کردی..  قرصای تیروئیدتو هم نخوردی یکماه؟؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

وای بروووو دکتررر این چه کاریه تا یه چیزی میشه شیاف میندازید...  من نمیخوام بهت استرس بدم ولی چیزایی که گفتی بدنت ضعیف شده و عفونت تو بدنت پخش شده...  ممکنه به نینیت بدی.... 

ببین بچه ات با تمام نی نی بودنش الان بهت نیاز نداره وقتی بزرگ شد مثل من توسن بیست سالگی محتاج یه بغل مادرانه بود بهت نیاز دارع....  پاشووووو برو دکتر

ینی چی؟ دکتر نرفتم چون میدونم دارو نباید بخورم!!!شما خودت واسه خودت نسخه تجویز کردی.. قرصای تیروئید ...

آخه ی استامینوفن ساده رو با کلی ترسو لرز گرفتم و میگفتن که کل داروها تو بارداری و شیردهی خطرناکه به همین خاطر دیگه پیگیر نشدم ن توی این یک ماه قرص تیروئیدم روهم نخوردم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
آخه ی استامینوفن ساده رو با کلی ترسو لرز گرفتم و میگفتن که کل داروها تو بارداری و شیردهی خطرناکه به ...

خسته نباشی واقعاااا... حداقل برو ازمایش تیروئید بده مجدد ببر دکتر هم خودتو چک کن هم دوز داروی تیروئیدت احتمالا تغییر کرده... چقد راحت از کنار این بیماری میگذری به دکتر بگو مطمعن باش داروی مناسب مینویسه. همین خلط و ورم باعث بیماری های دیگه میشه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خسته نباشی واقعاااا... حداقل برو ازمایش تیروئید بده مجدد ببر دکتر هم خودتو چک کن هم دوز داروی تیروئی ...

توی این یک ماه خودمو فراموش کردن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40