2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب الان برای همون چندرغاز منت سرته

منت نیس میک مثلا ساز بیخودیع درحالی ک من ک ۵۰ تومن پول ساز دست سازم فقط شده ینی هدفمه 

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬
تو زندگی مشترک شما هم داری یه جور دیگه کار میکنی...کارای خونه و همسر...اونم یجور شما رو تامین میکنه. ...

صحبت شما درسته در صورتی که همسرش توان مالی ش رو داشته باشه و اینکه خودش هم برای خودش همین طور بریز بپاش کنه . نه اینکه با هزار بدبختی و مکافات پول در بیاره متوجه یه قرون پس انداز کنه چرا ؟ چون خانم میخواد به ارزوهاش برسه . همسر این بنده خدا هم مشخصه نمیرسه پولش که اعتراض کرده 

همه روهم گذاشتی خونه شوهرت بریاگه خونه وماشین و پس انداز داره معقوله ولی ویولون اضافه س لااقل کار کن ...

گلم من ایتکارا رو خونه پدرم داشتم شما فک کنم ایتطور بودی .من خونه بابام عملامو کردم حتی استاد خصوصیم داشتم ک میومده خونه بم درس میداده

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬
خرج کن بیخیال اگه دارهخرج تو نکنه میخواد کجا خرج کنه؟ زنشی

اخه میگ اول زندگیم

گلم من ایتکارا رو خونه پدرم داشتم شما فک کنم ایتطور بودی .من خونه بابام عملامو کردم حتی استاد خصوصیم ...

خخ من ارشدمم خونه بابام گرفتم مدرک کامپیوتر زبان حتی نامزد بودم بابام نذاشت اون بده بعدن نکن اینو‌که همه روخونه شوهر رفته ندادن بهش

رفته بودی که الان واسه کنکور نمیخوندی🤣

صحبت شما درسته در صورتی که همسرش توان مالی ش رو داشته باشه و اینکه خودش هم برای خودش همین طور بریز ب ...

اخه خودشم همین مخارجو داره چون وکیله ۶ ماهی ی بار کتوشلوار جدید باشگاه و...مخارج باشگاه اقایون خیلیه

اخه میگ اول زندگیم

اول آخر نداره زندگی رو هرطوری بگیری همون طور پیش میره 

مثلا میتونی دورهمی با دوستاتو ماهی یبار کنی یا درمورد ویولون به همسرت فرصت بدی بگی ۶ماه به تاخیر میندازم ببینم با پول کلاس من که ذخیره کردی چقد پیشرفت میکنی 

بعضی آقایون لیاقت مراعات کردنو دارن ...چون آدم میبینه که مثلا طرف صدشو میزاره ...در این صورت میشه عقب نشینی کرد و موقتا از بعضی چیزا زد ولی خیلی آقایون ندارن ببین همسرت چطور آدمیه