2777
2789
بعدم واقعا درست نیست دخترا تمام پیشرفت و رسیدن به آرزوهاشون رو بزارن برای خونه ی شوهر . بی انصافیه و ...

خب وقتی ۱۷،۱۸ازدواج کنن مسیرشون رو همونجا ادامه میدن...عیبش چیه؟

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت کار کن منتی سرت نباشه هر چی هم دلت خواست خرج کن

کارچی این شغلا بادراندی چندرغاز خرکاریع انسالله درسم ک تمام شد و سازم ب جای خوب رسید بزنامه دارم براشون

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬

خوب مبلغشون چقدرمیشه برایکی این خریداخرجاماهی 20میشه برایکنفرکه 8تومن  مثال زدم. دوستان

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
خب چرا اون باید بده به نظرت؟؟ هر کسی مسئول دانشگاه رفت نه بچه شه نه زنش !!! شما اگر دوست داری بری دا ...

کار بیرونو ک مطابق با حرفم و درسم نباشه دوس ندارم بعدسم عامو وقتی همسر دست ب کار خونه نمبزنه و برعهده منه پس اینام گردنشع

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬
خوب مبلغشون چقدرمیشه برایکی این خریداخرجاماهی 20میشه برایکنفرکه 8تومن مثال زدم. دوستان

اخه مثلا لوازم ارایشی ک هرماه مثلا نیس خیلی بشه سه ماهی ی بار 

خب چرا اون باید بده به نظرت؟؟ هر کسی مسئول دانشگاه رفت نه بچه شه نه زنش !!! شما اگر دوست داری بری دا ...

تو زندگی مشترک شما هم داری یه جور دیگه کار میکنی...کارای خونه و همسر...اونم یجور شما رو تامین میکنه...خب حالا ممکنه شما بگی خب هرکی کارای خودش رو بکنه ولی اینجور تقسسم وظایف راحت تره..خانم به امور منزل برسه آقا هم خرجش رو بده...مثلا خنده دار نیست خانم فقط لباسای خودش رو جمع کنه بشوره و فقط برا خودش غذا بپزه آقا هم جدا برا خودش ؟بعد خانمم بره سر کار و فقط خرج خودش رو دربیاره...هم سخت تره هم دیگه کجاش زندگی مشترکه؟

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

چقدر خرج میکنی ماهانه؟ 

منم درامد همسرم زیاده و شاغل هستم اما مثل شماخرج نمیکنم به عقیده ام پول با زحمت نباید راحت خرج بشه باید براش برنامه ریزی کرد خیلی از خرج ها ضروری نیست

جان جانانم💗💕

از معمولی هم پایین تری همسرت بیخود گفته

ن دیگ این نرم هس

اگ کارای پزشکیو بزارم کنار چون خونه بابام عمل بینی لیزیک چسم و ....اوکی کردم

خوبه سرشناسه تقریبا ولی میگ اول زندگیم

وکیل سر شانس حداقل ماهانه ۷۰ میلیون درامدشه پس این خرج شما ۷ یا ۸ میلیون پولی نمیشه

خواهرم ۱۵ ساله وکیله میدونم درامدشونو ولی تازکارا یا کسایی ک درامدی ندارن خیلی پایینه باید ی پرونده گیرشون بیاد ک تواین شرایط سخته

پس درنتیجه میشه خرج بالای شما