2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینایی که گفته هیچکدوم اضافه نیست و حق طبیعی هر آدمیه 

ولی باید درآمد همسر در نظر گرفته بشه 

مثلا اگه درآمدش ۲۰/۳۰تومنه خب واقعا حق داره و خرجت بالاست 

ولی اگه درآمدش زیاده بیشتر هم خرج بکن 

من به شخصه همه این چیزایی که گفتی رو با درآمد خودم انجام میدم چون شوهرم نداره که بده

کسی ک میخا بگ خرجم بالاس میا ازاد وپردیس میگ بجا پیام نورمزوتراپی میگ بجا روغن گیاهیو.....بازم بکم

عزیزم اینایی که شما تعریف کردی سر جمع شاید ده تومن هم نشه ولی این که اومدی شرح دادی خیلی ضایع بود و نا بالغانه

منی که هیچکدوم اینا رو ندارم ،چی‌ام؟

به نظر من که زیاد اومد🥲�😂منم پدرم وکیله

البته منم تا کنکور همین بودم،شهریه مدرسه و کلاس کنکور و زبان و نقاشی و شنا و تنیس و ...

اما خب همرو به انتها رسوندم و دیگه بعد کنکور خرجام تموم شد

تاکی‌میخوای‌از شوهرت‌پول‌بگیری برای خرید حتی‌چیزای‌خیلی‌کوچیک❗️❌

تا کی میخوای بگی شوهرم اجازه نمیدم برم بیرون از منزل کار کنم⁉️

از امروز خودت پول در بیار تو خونه⚡️💸

با روزی 3تا4ساعت✔️🌾

حقوق روزانتو بزار تو جیبت😌✅

با کمترین سرمایه اولیه 👌❤️

همین الان بهم پیام بده با آموزش صفر تا صد قدم به قدم پیش بریم تا برسیم به خواسته هایی فراتر از آنچه که هست💸

@Zrajabi73

@karanlain_stla

🌺🌺🌺🌺🌺

خرجت معمولی هس

ولی متاسف شدم دیدم بعضی کاربرها میگن ما هیچ خرجی نداریم

نکنید اینجوری با خودتون

شوهرتون وظیفه دارن براتون هزینه کنن

خودتون رو دست پایین نگیرید اینقدر 

عزیزم اینایی که شما تعریف کردی سر جمع شاید ده تومن هم نشه ولی این که اومدی شرح دادی خیلی ضایع بود و ...

نابالغانه نبود خواستم بگم ایناس ولی اینطور میگ

گلم ی پودر وی فقط ۳ تومنه .ده تومن نشه؟؟؟؟؟

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬

اسی ول کن حرف کسی برات مهم نباشه

بخدا هر کدوم از اینایی ک گفتن خرجت بالا هست اگ پول داشتن مثل تو ب خودشون میرسیدن 

بنظرم این رسیدن ب خودت خیلی خوبه افرین بهت 

شوهرت باید بدونه تو برای خودت ارزش قائل هستی تا اونم قدر تورو بیشتر بدونه .

مطمئن باش دلت ب حال شوهرت بسوزه ک گناه داره هرگز آدم موفق زندگی نخواهی بود 

بنظرم روی هدفت تمرکز کن 

بعدشم اونای ک میگن اومدی خونه شوهر یادت اومده اینکارو کنی خب ب کسی چه ربطی داره شاید شوهرت داره پس‌خرج کنه چ ایرادی داره؟حالا مثلا خونه باباش نداشته خونه شوهر باید هم نداشته باشه؟

تفکرات خیلی سمی دارید خیلیاتون 

دانشگاه 

ورزش

رسیدگی ب پوست ومو

موسیقی در کنار هم فوق العاده هست قرار لذت ببریم از زندگی پس لذت زندگی رو بااینکه هزینه زیاد هست خراب نکنیم هرچیزی ی قیمتی داره پس بیخیال 

بنظرم شمام با همسرتون حرف بزن ببین چرا میگه خرجت بالاس؟بهش بگو ببین چرا داره بهش فشار میاد و...مشکلتون رو خودتون حل کنید یا با روانشناس ن همه افراد ک اکثرا هیچ آگاهی ندارن.

خیلی خوبه که اینقدر انگیزه داری

تا بچه دار نشدی همینجور باانگیزه ادامه بده

من یه بچه ۹ ساله و یه بچه ۱۶ ماهه دارم

اتفاقا همسرم برام ویولون گزفت،حتی دوره ویولون هم ثبت نام کرد که ۴۵۰۰ هزینه یک دورش شد،ولی من اصلا وقت نمی کنم کار کنم

کلاس طراحی هایپر رئال ثبت نام کرد،اتفاقا خیلی نقاشی های خوبی می کشیدم ،ولی بعد به دنبال اومدن بچه دوم اونم گذاشتم کنار

کل وسایل شیینیون رو گرفتم که برم کلاس ،ولی نمیشه که نمیشه که نمیشه،بچم وابسته اس ،می دونم وسطش ول می کنم

اصلا حوصله زدن یه ضد آفتاب ساده ندارم

در صورتی که وقتی دانشجو بودم اگه وقت نداشتم گه آرایش کنم و قشنگ آماده شم قید کلاسم رو نی زدم و دانشگاه نمی رفتم

لوازم آرایشیم یه خط چشم مدادی و یه رژ لب ساده

و سالی یه ضد آفتاب و ریمل چون زیاد لازمم نمی شه

در صورتی که مجردیم سلطان لوازم آرایش بودم

باشگاه هم همش می رم و ول می کنم

امروز همسرم گفت دوباره شروع کن من بچه رو نگه می دارم

بعد ازدواج و آرایشگری و خیاطی هم رفتم ولی اونارو هم ادامه ندادم

و منی که هنوز خجالت میکشم به شوهرم بگم برام یه وسیله بخره🤭☹️

خجالب نکش 

شوهرت هست وظیفشه 

من مستقل میشم در آینده اگ ازدواج هم‌کنم باید شوهر خرجم کنه تا قدرمو بدونه از پولای خودمم واسه پس انداز خودم استفاده میکنم تمام قدرت مرد ب خرج کردنش برای همسرشه اگ خرج نکنه یعنی براش مهم نیستی.