2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم پسرم همکلاسیش

| مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 62 پست
اینی که مشاور پسرتون میگن مال اروپاست عزیزم

نه واسه همین ایرانه

بچه باید یاد بگیره از پس خودش بربیاد

یه جاهایی فرار نداریم

اینجوری داریم بهش یاد میدیم تا کوچکترین مشکل پیش اومد بجای حل کردنش فرار کن

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
درسته ...منم دقیقا همین حساسیت ها رو دارم ـ واقعاناراحتم از اینکه میبینم مادرا فقط کتک زدن رو به بچه ...

سلامت باشی من تا حدودی بهش کمک کردم و گفتم اون مفت خوره با این کاراش میخواد خوراکی بخوره و از همه بگیره .... مثلا اخرین سری گفت فرار کردم بهش چیزی ندم حس قهرمان رو داشت پسرم 

بهش توضیح دادم ک نباید فرار کنه ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیمسال دوم جابجاش کن بذار مدرسه دیگه ولی نذار روح پسرت آسیب ببینه

جابجا کردن بچه هم آسیب های خودشو داره، و اینکه از کجا معلوم اونجا هم بچه ای پیدا نشه که اذیت کنه

صورت مساله رو نباید پاک کرد

اینی که مشاور پسرتون میگن مال اروپاست عزیزم

ن عزیزم همین ایران خودمونه چون بهش گفتم ب پسرم گفتم میخوای پدرستو عوض کنم گفت ن اینو نگو ک ب خودش بگه پس من میتونم برم از هرجایی ک ناکام موندم .بچه هایی ک میزنن پرخاشگرن تو بزرگسالی یه بچه غلدر میشه ک زورگو هست و برا جامعه ضرر داره

سلامت باشی من تا حدودی بهش کمک کردم و گفتم اون مفت خوره با این کاراش میخواد خوراکی بخوره و از همه بگ ...

تا بخایم ذره ذره خوب و بد رو یادشون بدیم پیر شدیم خواهر😂😂😂

بدتر از همه این زحمتا

نفهمی یه عده خانواده که واقعا رو اعصابن 

تا بخایم ذره ذره خوب و بد رو یادشون بدیم پیر شدیم خواهر😂😂😂بدتر از همه این زحمتانفهمی یه عده خانوا ...

بخدا نمیدونم چجور با چه زبونی بهش بگم دیگه🤣🤣 زمون خودم بخدا میدیدیم بچه هایی ک مث دوست پسرم بودن و .... 

خانواده هایی ک فقط زدن رو دلیل بر دفاع میدونن 

امثلا اونی ک همش خوراکی میگیره از بچه ها قطعا تو خانوادش کمبود داره ک با پررویی و زورگویی یاد گرفته اینکارو کنه 

من شرایط شما رو دارم با این اوصاف ک دخترم صدای بچه برادرشوهرمو میشنید بعد مثلا دخترم ک با اینکه ۳ سا ...

نه شرایط من فرق می‌کرد. من خانوادم با خواهرم بودن .یعنی اگر من اینکارو میکردم علیه من جبهه میگرفتن و من آدم بدی میشدم .باهام قهر میکردن .میگفتن فلانی دختر خواهرش رو راه نمیده خونش ،یا چون من سرکار دیگه نمی‌رفتم میگفتن از حسودیشه .حتی اینکه میگفتن در رو قفل کن با ناراحتی و قهر و دعوا میگفتن وگرنه که اگر من یه بار اینکارو میکردم دیگه دخترشون نبودم . متاسفانه همیشه مامانم مدافع خواهرم بود و همیشه به بابام گزارش اشتباه میداد که فلانی این طوری کرد .و اونم ناراحت میشد از دست من . 

واقعا نمیشد . 

حالا گذشته و من نمیخوام اصلا بهشون فکر کنم . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
بخدا نمیدونم چجور با چه زبونی بهش بگم دیگه🤣🤣 زمون خودم بخدا میدیدیم بچه هایی ک مث دوست پسرم بودن و ...

باور کن گاهی میگم خدایا اینا کجا بزرگ شدن

وقتی پسرم تعریف میکنه از کاراشون

اصلا آدم میمونه

مسئولین مدارسم که خدا خیرشون بده معلوم نیست کجا سیر میکنن

اینا هرکاری دلشون میخاد میکنن

فقط شهریه های سنگین میگیرن

نظارت داغون

باور کن گاهی میگم خدایا اینا کجا بزرگ شدنوقتی پسرم تعریف میکنه از کاراشوناصلا آدم میمونهمسئولین مدار ...

بچم یمدت ترس اخراج داشت مثلا دیر میرفت ... 

حتی خانم نفهمشون این ترسه افتاده بود ب جونش 

من چقد باهاش صحبت کردم چقد روش گفتم 

همیشه میترسم بچم بی عرضه بشه اما میبینم روشم درسته 

و بچم آینده ای روشن داره قطعا بفکرشم ک میبرم مشاوره تا کمکش کنه و بتونه .... مشاوره تو این مواقع از نون شبم واجبتره

بچم یمدت ترس اخراج داشت مثلا دیر میرفت ... حتی خانم نفهمشون این ترسه افتاده بود ب جونش من چقد باهاش ...

خیلی کار خوبی میکنید

بچه اصلا نباید بترسه

فقط باید آگاه باشه

مثلا دیر رفتن اخراج نداره

قانون داره مدرسه ولی هیچکس اجازه نداره زور بگه حتی مدیر و معلم

من همیشه این اطمینان رو بهش میدم که من و باباش هستیم کنارش

ولی هبچوقت اجازه قانون شکنی نداره

هیچوقت مستقیما به خودش نمیگیم که فلان معلم یا مدیر اشتباه کرد اگر مشکلی پیش اومد

میگیم شما برو مدرسه ما خودمون با مسولین مدرسه حلش میکنیم

منم مرتب با مشاور درارتباطم ولی اکثرا بدون حضور پسرم میرمپ

ن پیش فعال نیست مادرش بهش میگه اینکارو کن

همکلاسی پارسال پسرم که کناردستش مینشست.همین جوری بود.پسرمواذیت میکرد وسایلاشو پرت میکرد.ولی اگر معلم یه ذره دعواش میکرد بچه مینشست گریه میکرد..دیگه گفتم جای پسرمو عوض کرد وگفتم اصلا بااین پسره حرف نزن وبازی نکن.دیگه راحت شدم

پارسا پسرمامان😍