2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم پسرم همکلاسیش

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 62 پست
منم دخترم همین بود .مشکل من نه فقط مدرسه که توی خونه با خواهرزاده خودم بود .مادرش شاغل بود و از صبح ...

همون اول ک این کارو کرد باید   ب خواهرت میگفتی دیگه بچتو پیش من نیار 

رو ب بچه ام میگفتی هیچوقت با این دروغالت موفق نمیشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن حستون اشتباهه من نپرسیدم خودش میاد بهم میگه بنظرم اینکه مسائلو مشکلاتی رو ک بهم میگه کار درستیه چو ...

نه خوبه که بهتون میگه. .پسر منم کلاس سومه و هرچیزی میشه میاد واسم تعریف میکنه..ولی حساسیت نشون نمیدم

مثلا میگه با فلانی مشکل دارم میگم بنظرت بهترین کار چیه

حالا خودش تصمیم میگیره که باهاش ارتباط بگیره یا کلا نادیده بگیره

ولی سعی کنه با همه دوست باشه خیلی بهتره

البته اینم بگم بره کلاس بالاتر خیلی بهتر باهم ارتباط میگیرن

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
اه دارم میگم مادر دوست پسرم این روشو داشت عجبا

درسته من متن رو چون علایم نگارشی نداشت اشتباه خوندم

اون تیکه آخر رو فکر کردم از طرف خودتون نوشتین

عذر میخام

همون اول ک این کارو کرد باید ب خواهرت میگفتی دیگه بچتو پیش من نیار رو ب بچه ام میگفتی هیچوقت با ای ...

دلم میسوخت و بدتر از اون ما طبقه بالای خونه مامانم اینا هستیم .اونا اون موقع به من می‌سپردند ولی یه موقعهایی که اعتراض میکردم میگفتن که یا درخونه رو قفل کن که من نمیتونستم خوب دخترم هم تنها بود و میشنید صداشو دلش می‌خواست با اون بازی کنه ،منم دلم نمیومد کسی بیاد پشت در و در رو باز نکنم . ولی الان که میگم اون موقعها خیلی اذیت شدم مامانم میگه اون که دخترش رو پسش شما نمیگذاشت پیش ما بود و یا میخواست نیاید با ما بشینید .

حالا خودمون ساختیم خونه رو وگرنه باید مثل برده براشون کارم میکردم . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
درسته من متن رو چون علایم نگارشی نداشت اشتباه خوندماون تیکه آخر رو فکر کردم از طرف خودتون نوشتینعذر ...

ن عزیزم 

من پسرم هنوز تو مدرسه حرف زشت نزده 

تاکید داشتم همیشه ک مدرسه مثل بیرونه که پلیس داره اونجام پلیسش معاون و معلم (معلمش اصلا زبون نمیفهمه وقتی بچه تنهاست)با اینکه خانمه 

دوستش بار اول رفته بود ب خانم گفته بود مثلا پسر من خورده بهش و اونم گریه گریه ... پسرم بار اول بهش پیشنهاد خوراکی داده قبول نکرده اما سری بعد اتفاقی باز افتاده نمیدونم دفترش تاشده بود چی ... بهش باز خوراکی میده قبول میکنه و من بخاطر این باج دادنه بردمش پیش مشاوره ...

ن عزیزم من پسرم هنوز تو مدرسه حرف زشت نزده تاکید داشتم همیشه ک مدرسه مثل بیرونه که پلیس داره اونجام ...

درسته ...منم دقیقا همین حساسیت ها رو دارم ـ واقعاناراحتم از اینکه میبینم مادرا فقط کتک زدن رو به بچه یاد میدن

تاپیک پربازدید چندروز پیش واقعا روانم بهم ریخت سر یه دعوای ساده تو مدرسه زندگی دوتا خانواده خراب شد

انشاالله گل پسرتون موفق و سربلند باشن♥

مگه مدرسه دوربین نداره که با فیلم بازی کردن و دروغ یکی بخواد زور بگه؟

به پسرت یاد بده اصلا محل اون بچه نداره اگرم اذیتش کنه بره به ناظم ومعلم بگه اون وقت هرچقدر دلش خواست برای اولیای مدرسه هوچی گری کنه.آخرش اگر درست نشد شوهرتون بفرست مدرسه

https://eitaa.com/kodakenazanin

دلم میسوخت و بدتر از اون ما طبقه بالای خونه مامانم اینا هستیم .اونا اون موقع به من می‌سپردند ولی یه ...

من شرایط شما رو دارم با این اوصاف ک دخترم صدای بچه برادرشوهرمو میشنید بعد مثلا دخترم ک با اینکه ۳ سالشه میگفت مامان زنعمو گفت برو خونتون حالا دختر من از  اون آروم هاست ک هرجا بره همه عاشقش میشن 

منم دیگ نذاشتم بره پسرش جیغ و جیغ میکنه وقتی صدای دخترمو میشنوه اما من چون نذاشتم بره دخترم دیگا براش مهم نیست اما مسر اون تو خونه ای ک جاریم درو قفل کرده پشت در گریه میکنه ک بذار برم پیشش اما جاریم نمیذاره