2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم پسرم همکلاسیش

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 62 پست
دیروز ب مادرش گفتم دیدم تو گوش پسرش ی چی گفتو رفت انگار ی حس حسادت داره نسبت ب پسرم

ببین اگ پسرت خودش از پسش برنیاد سالای دیگه مجبور ب کارای دیگه میشه این یه تجربس

پسر منم یه هم کلاسی مفت خور داره ک از همه خوراکی میگیره 

من انقد تو گوش پسرم خوندم ک ختدشو نگه داشته خوراکی نده انقد ک بد اون پسرو گفتم و میدونم اون پسره دقیقا شبیه دوست پسر شماست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه کنار پسرت نشسته از معلم بخواه جابه جاش کنه و به پسرت هم بگو اصلا باهاش ارتباط نگیره (معلومه ماشاالله پسر عاقلی داری)

تنها کاری که از دستت برمیاد همینه

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،

کلک نمیخواد که بگو محلش نده جاش هم عوضرکن اگه بدونی چه بچه هایی سر راهش قرار میگیرن باید زرنگ باشه پریشب دخترخواهرشوهرم به دخترم گفته بود استخونی بعددخترم گفت مامان نگاه به من میگه استخونی من گفتم دوست داری دخترم بهت بگه ....نگفتم ازبس چاق وگنده بعد به دخترم گفتم چرانگفتیش چاقالو میگه میترسه به عمه بگه منم گفت مگه از عمه میترسی گفتم هرکی هرچه گفت عین همینو بهش بگو

باید یادشون بدی 

چقد من اذیت شدم بخاطر این پارسال علنا مادره میگفت بهش بگو بزنه من ب بچم گفتم هرکی زد بدتر بزززززن

خیلی روش تربیتیتون اشتباهه!!!

دارین بچتون رو عصبی و پرخاشگر بار میارید

اینی که دارین بهش یاد میدین دقیقا قانون جنگله

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
دیروز ب مادرش گفتم دیدم تو گوش پسرش ی چی گفتو رفت انگار ی حس حسادت داره نسبت ب پسرم

خب نهایتش اینه با اون پسره ارتباط نگیره

حس میکنم انقدر شما هرروز ازش پرسیدین با فلانی مشکلی داشتی یا نه پسرتونم روی اون فرد حساس شده

خیلی روش تربیتیتون اشتباهه!!!دارین بچتون رو عصبی و پرخاشگر بار میاریداینی که دارین بهش یاد میدین دقی ...

عزیزم من خودم فرهنگ و اصالت دارم شمام لطف کن اول صبحی چشماتونو بازتر کنید متن رو درست بخونید 

عزیزم من خودم فرهنگ و اصالت دارم شمام لطف کن اول صبحی چشماتونو بازتر کنید متن رو درست بخونید

من چشمام بازه

این روش تربیتی اشتباهه

بجای موضع گرفتن اشتباهتون قبول کنید خانم با اصالت

ببین اگ پسرت خودش از پسش برنیاد سالای دیگه مجبور ب کارای دیگه میشه این یه تجربسپسر منم یه هم کلاسی م ...

ن این خوارکی ب کسی نمیده ولی این بچه اذیتش میکنه کلا بیشتراز سنش رفتار میکنه معاونش ازش تعریف میکنه ولی میگه از کلک زدن خوشم نمیاد

خودت ورود کن به قضیه درست میشه

اول با معلمش صحبت کن بگو اگه بخواد اینجوری بچمون بزنه چون پسر من اهل زدن نیست مجبوره مادرش جبران کنه

بعد برو پیش معاون مدرسه و همینارو بگو اگه دیدی ترتیب ندادن همسرتو بفرست همین که آقایون رو میبینن همه چیز درست میشه

کادرمدرسه وقتی ببینه مادرو پدرا شل میگیرن بیخیال میشه همین که یه ذره سفت بگیری مدرسه حساب کار دستش میاد

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم دخترم همین بود .مشکل من نه فقط مدرسه که توی خونه با خواهرزاده خودم بود .مادرش شاغل بود و از صبح تا شب دخترش پیش من بود .ما کاریش نداشتیم میرفت جلوی باباش یا مامانش یا مامان و بابای خودم گریه میکرد که این منو زده یا فلان وسایلمو برداشته و .‌. حالا دوچرخه دخترم رو می‌گرفت می‌گفت نوبتی ده دور میزد یهنو ما مثلا میگفتیم دیگه نوبت دختر منه بعد همون لحظه مامانش می‌رسید می‌گفت اینا به من نمیدن بازی کنم .خواهرم می‌گفت چطور دلتون میاد بچه من مادر بالاسرش نیست بهش زور میگید ! 

فقط من میدونم حق با دخترم هست همیشه و دیدم که هنوز که هنوزه جز دخترای عاقل کلاسشونه که معلم‌های هر سالش به من اینو گفتن .میگفتن دخترت خوب بلده چه جوری بدون دعوا اختلاف بین دوستای خودش رو حل کنه .

نگران نباش اون خودش میتونه مشکلش رو حل کنه و یاد میگیره . 

اما اون خانم هیچ وقت مسرش موفق نخواهد شد چون همیشه از بچه اون زرنگتر هست که بیاد سراغش و اینکه خیلی جاها دیگه دعوا و کتک کاری و دروغ جواب نمیده .   

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
خب نهایتش اینه با اون پسره ارتباط نگیرهحس میکنم انقدر شما هرروز ازش پرسیدین با فلانی مشکلی داشتی یا ...

ن حستون اشتباهه من نپرسیدم خودش میاد بهم میگه بنظرم اینکه مسائلو مشکلاتی رو ک بهم میگه کار درستیه چون من فقط مادرش نیستم دوستش هم هستم

ب پسرت بگو پسر بودن دلیل بر گذشت نیست کاری ک تو قراره تو کلاس در قبالش انجام بدی میشه حق و این تو بین آدم بزرگاس پس توام میتونی انجامش بدی بگو هر کاری کرد چون مدرسه قانون داره برو پیش معلم بگو ک فلانی داره اذیت میکنه 

دقیقا پسرم میگه کلک میزنه من دلم نمیخاد کلک بزنم مادره خیلی کیف میکنه از اخلاق پسرش

معلومه بچه اش لنگه خودشه خودشم وقتی مقصره هوچی گری میکنه اتفاقا من به دخترم گفتم کسی زدت یا اذیتت کرد خورتکیتو بدون اجازه برداشت وسایلاتو  برداشت اگر گفتی بهت نداد فقط بگو به مامانم میگم به ناظم هم بگو خودت درگیر نشو .چون کم ندیدم تو مدرسه ها بچه ها بخاطر یه دعوای کوچیک چه بلایی سره خودشون آوردن یدونه هل دادن کوچیک ممکنه بچه سرش به جایی بخوره 

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40