2777
2789
عنوان

داداشم میخواد سگ بخره😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 51 پست
گربه خیلی تمیزه من دوتا سگ دارم ولی اولین باز که گربه امد خونم تازه فهمیدم تمیزی یه حیون یعنی چی! بق ...

دقیقا گربه نازه من خیلی دوس دارم

تازه سگ صدا میده 

نمیدونم چجوری صداشو تحمل کنم😞

پد هم بجای این خیلی باحال تره قشنگ دوسه بار جیش کرد تا میکنی میندازی دور تو حیاط بزار جیش کنه خوشبحالتون حیاط دارید  من اگه داشتم میفرستادم حیاط جیش کنه گلم

نزار بره دستشویی چون پاهاش کثیف میشه کسی سگو نمیفرسته اصلا دستشویی که تو حمام میزارن ظرفشو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی این ظرفشو بزارم توی حیاط؟

اره عزیزم تو حیاط نماز که نمیخواید بخونید هرجام اشتباهیی جیش کرد یوقت سریع اب میگیری بهتر از اینه بره دستشویی خونرو نجس کنه 

ولی اگه کوچولوعع تا دو ماه اینا تقریبا باید حواستون باشه تند تند ببرید دستشویی جای جیش نکنه پیشنهاد من اینه پارک بازی بخرید ظرفشم بزارید کنارش حواستون نیست درش نبارید از پارک بازی اگه بچس چون واقعا عقلش نمیرسه مثل نوزاده هنوز طفلی

دقیقا گربه نازه من خیلی دوس دارمتازه سگ صدا میده نمیدونم چجوری صداشو تحمل کنم😞

اره صدا داره ولی شما حیاط دارید مهم نیست بی دلیل پارس نمیکنه مثلا اپارتمان اگه بودین به رفت امد همسایه جلو در حساس میشد اصلا بی دلیل واق نمیزنه خیالت راحت 

به داداشت بگو‌اگه پول داره پودل بخره موهاش نریزه

عزیزم من میخوام برم دکتر دیر میشه خصوصی پیام بزار یا دوباره چک میکنم اینجارو من خیلی ساله سگ دارم کلی کمکت کنم خوشحال میشم مراقب حیونا باشم 

قول میدم برات مثل یه هدیه از طرف خدا بشه به جونت وصل باشه اینقدر نازه

منم دوست دارم ولی واقعا بدم می اد اخه نگهداری حیوان چه لذتی داره

خیلی خوب و ارامش بخشه🥺🥺🥺 گربه اردک سگ پرنده🥰🥰🥺🥺

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

منم دوست دارم ولی وسواس دارم مخصوصا از موی گربه وسگ تو خونه

گربه بستگی به نژادش داره دسشوییشو نمیکنه اصلا تو خونه رو خاک میکنه خیلی تمیزه خودش از ما تمیز تر! لیسمونم نمیزه.

ولی سگ اره. سگ لیس میزنه همه چیو موهاش میریزه هرنژادی باشه. دسشوییشم وسط خونه میکنه:/

گربه خیلی باهوش و با شعورو تمیزه

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

ادنوقت بزرگواران میان اینجا تاپیک میزنن چندشتون نمیشه ما تحت خودتون یا بچتون رو بشورید ؟؟؟؟؟ بعد میرن مال سگ و گربه رو میشورن ! خدایا همه ی مارو هدایت کن

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
عزیزم من میخوام برم دکتر دیر میشه خصوصی پیام بزار یا دوباره چک میکنم اینجارو من خیلی ساله سگ دارم کل ...

مرسیی عزیزم خیلی کمک کردی بهم❤️❤️اگه سوالی داشتم باز همینجا ریپلایت میکنم ازت میپرسم❤️