2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا بیشتر این وحشی بازیها توی خوزستانه ؟

فکر میکنم بخاطر وجود عربهاهست ،تا بوده عربها زنا و دختراشون و بخاطر تعصبات کور کورانه کشته آن  ،با احترام به تمامی عرب زبانهای ایرانی کشورم 

چرا بیشتر این وحشی بازیها توی خوزستانه ؟

دولت جلوی این وحشیا رو هم نمیگیره

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
اره دستیگر کردن

اعدامش کن که عبرت شه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
دولت جلوی این وحشیا رو هم نمیگیره

اره دقیا قبلترش هم یکیو داداش سر اینکه دادش گف باید با پرعموش ازدواج کنه و اون گف ن و کلییی اتفاق افتاد تا باباشو راضی کرد با پسر خالش عروسی کنه روز عروسی پسر عموعه و داداشه میان دختره رو جلو همه مهمونا تیر بارو میکنن و بعد هم جنازشو اتیش میزنن

مگه میشه مگه داریم !این روزا خون از دماغ یکی بیاد تو بوق و کرنا میکنن مگه میشه۰ این اتفاق بیفته و تو هیچ اخباری چیزی نگن

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
اره دقیا قبلترش هم یکیو داداش سر اینکه دادش گف باید با پرعموش ازدواج کنه و اون گف ن و کلییی اتفاق اف ...

وای خدا اصلا آدم باورش نمیشه اینا تو ایران اتفاق میوفته

درسته وضعیت خوبی تو کشور نداریم ولی اینا دیگه نوبره

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم