2777
2789
عنوان

خواستگارم میگه نمیخوام با بابات حرف بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 51 پست
همه پسرا روز خواستگاری هر خودشیرینی بلد باشن ، انجام میدن ، بعد کم کم بعد دو سه سال بداخلاقیا و اختل ...

اسی اینو  ده بار بخون طلاست

اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو تا اقا کجا برن؟اینهمه جاتو خونه جلو پدر مادر اون پسر نمیشه خیلی با خود اون پسر بابام بتونه حرف بز ...

یه جوریه 

خودتون میدونید ولی بازم حق به اقا میدم هر چند با احترام میتونست بگه نه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
میگه چرا اصن بابات باید منو سین جین کنهاولا بابام سین جین نمیخاد کنهبعدشم سین جیم هم بکنه دوران اشنا ...

سین جیم ☺️🤌

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨

اگه از الان رو بهش بدی فردا ازدواجم کردید میخواد با پدرت ددگیر بشه 

فقط بگو درست حرف بزن اگه احترام به بزرگتر بلد نیستی قید زن گرفتنو بزن 

بگو من نه هرجا بری به دختره بگی بابات سین جین میکنه دیگه بلاکت میکنن جوابتم نمیدن چون میفهمن ادب نداری ک بفهمی پشتوانه یه دختر پدرشه 

اینم بگو خوبه من به خانواده شما بی احترامی کنم و بگم چرا ماددت فلان چرا پدرت فلان ،بگو اگه میخوای فقط با یه دختر ازدواج کنی بهزیستی پر دخترای بی کسه

یعنی حرفش درسته ب نظر شما؟

منم بابام جلسه اول باهام اومد باهاش حرف زد قبل از خواستگاری اصلی 

دلیلش اینه که میخواد دخترشو بهت بده باید طرف رو بشناسه 

بالاخره چهارتا پیراهن بیشتر پاره کرده شاید شما نشناسی ولی اون یه چیزی بفهمه 

بعدم کاش قبل اینکه خودت باهاش بری بیرون بابات میرفت و میگفت باید ببینم دخترم قراره با کی بره بیرون

بنظرم بهم بزن بدت نیاد چون حقیقتا گستاخ هست  ازحالا احترام پدر و مادر و بزرگتر رو‌نمیدونه میتونست بیاد به احترام حرفش و باید با پدرت هم حرف بزنه حرفایی که به هر حال یه فرد با تجربه بهتر می‌دونه چی بپرسه چی بگه و برداشت هاش. 

منم بابام جلسه اول باهام اومد باهاش حرف زد قبل از خواستگاری اصلی دلیلش اینه که میخواد دخترشو بهت بده ...

خب خونه مون اومدن دیگه

با احترام،آقایون لطفا تو تاپیکای من نظر ندن.

یعنی چی من چند سال دوست بودیم بابام مخالف بود می‌گفت شناخت ندارم خودش می‌گفت حق داره باباته بالاخره خودم راضیش میکنم خودش با مامانم هماهنگ کرد که یه روز اومد تنها با بابام صحبت کرد تازه من چقدر داداشم بی احترامی کرد با لگد زد به در لخت شد جلوش رد شد با لباس زیر رفت حموم و...

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
بنظرم بهم بزن بدت نیاد چون حقیقتا گستاخ هست ازحالا احترام پدر و مادر و بزرگتر رو‌نمیدونه میتونست بی ...

جالبه برگشته میگه اصن چه دلیلی داره!!

یعنی از نظر اون نظر پدر من اصن مهم نیس

با احترام،آقایون لطفا تو تاپیکای من نظر ندن.
بحث احترام ب کناربحث اینه چرا نمیخادحرف بزنه

ن عزیزم بحث احترام باید باشه ... 

مال من با اینکه من زنگ ‌نمی زنم باباش چون روم نمیشه ولی خودش هر عید حالشو می‌پرسه 🙋🫰

هنوز ن نامزدیم ن عقد 

سلام کاربر خاموش از سال ۱۳۹۷ ✌️ی بار عضو شدم الان بار دوومه😌🫰

جالبه برگشته میگه اصن چه دلیلی داره!!یعنی از نظر اون نظر پدر من اصن مهم نیس

عزیزم اشتباه می‌کنه .تجربه ی من بعنوان یه بزرگتر ، حتی ببین خودش احترام خونواده و رفتار با پدر و مادرش چطوره ؟؟ به هر حال هر کس ندونه چطور با بزرگتر خودش حرف بزنه  به هر حال با شما هم نخواهد تونست و خونواده ی شما .فردا شما با خانواده‌ ایشون رفت و آمد میکنین و اونم همینطور با خونواده ی شما ، به هر حال قبل شما ، پدرتون باید بگه آیا این طرف در حد خونواده ی من هست آداب معاشرت و...می‌دونه یا نه و.....

اخه اصن بحث این نیست ک روش نشهبا ذات قضیه مشکل دارهبعدشم دلیلی نداره من تو بحث اونا باشم و حرف بزنمد ...

درسته صحبتت .ولی ممکنه بیرون رفتن براش سخت باشه که من با همسر آینده ام باید بیرون برم و به تفاهم برسم .

اگه تو خونه بیاد براش راحتتر باشه .

یادمه ما به دو سه تا خواستگاری که تقریبا اوکی بودن و احتمال ادامه یافتن بود ، گفتیم جلسه دوم با مدارکش بیاد مثل کارت پایان خدمت .مدرک تحصیلی و شناسنامه 😁.اول براشون سخت بودو جبهه می‌گرفتن ولی بعد قبول میکردن .یکیش همسرم 

ببین مثلا اگه می‌گفت یه جلسه هم مامانم باهات بیاد بیرون ممکنه شما هم این واکنش رو نشون میدادی .درسته که پسر فرق داره ولی بازم همینه .

ای کاش مثلا تو یه جلسه همگی می‌رفتید بیرون و پدرت اونو میکشید کنار و می‌گفت پسرم بیا بریم یکم مردونه صحبت کنیم و ...