2777
2789
عنوان

خواستگارم میگه نمیخوام با بابات حرف بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 51 پست
اینطور پسرها که اینطور صحبت می‌کنند و گارد می‌گیرند بلوع فکری ندارند و گزینه های مناسبی نیستناصل از ...

بحث احترام ب کنار

بحث اینه چرا نمیخادحرف بزنه

با احترام،آقایون لطفا تو تاپیکای من نظر ندن.

وا 

انگار دختر از سر راه اورده 

همینجوری بگه بفرما ببر 

این اقا چه حرفا میزنه 

بیرون رفتن نداره دو تا اقا کجا برن 

اقا باید با خانواده بیاد خونه شما 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون میدونه مخ هم جنسشو نمیتونه بزنه ....میاد روی تو کار میکنه که راحت تر هم هست ...اینجوری بعد چندماه بابات قبولش نکنه امید داره که تو روی بابات وایسی به خاطرش 

مطمئن باش ی ریگی به کفششه وگرنه نباید اینقد بترسه

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
وا انگار دختر از سر راه اورده همینجوری بگه بفرما ببر این اقا چه حرفا میزنه بیرون رفتن نداره دو تا اق ...

دو تا اقا کجا برن؟

اینهمه جا

تو خونه جلو پدر مادر اون پسر نمیشه خیلی با خود اون پسر بابام بتونه حرف بزنه

الان دوره خیلی چیزا عوض شده

من کلا با ادمای اینجوری نمیتونم کنار بیام اینایی که مفهوم خانواده رو درک نمیکنن فکر میکنن تو ازدواج دختر و پسر راضی باشن تمومه . نمی پذیرن که دایره ارتباطاتشون رو باید گسترش بدن . امروز واسه حرف زدن نمیاد اگر پس فردا زنش شدی برای یه شام ساده خونه پدرت باید باهاش چونه بزنی . یه دلیلش هم با احترام همین روابط ازادتر امروزی هست . شما وقتی بعد جلسه اشنایی سریع رسوندی به مرحله ای که باهاش میری بیرون . فهمیده که دیگه رضایت شما رو داره برای همین بزگتراتو گذاشته کنار .  

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
میگه چرا اصن بابات باید منو سین جین کنهاولا بابام سین جین نمیخاد کنهبعدشم سین جیم هم بکنه دوران اشنا ...

اتفاقا سین جیم برا همین روزاست

قراره دخترشو برا یه عمر بسپاره دست یه غریبه

باید چهار تا سوال جواب بپرسه یا نه ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
اتفاقا سین جیم برا همین روزاستقراره دخترشو برا یه عمر بسپاره دست یه غریبهباید چهار تا سوال جواب بپرس ...

همین دیگ

بعد ازدواج بیاد سین جین کنه؟!!

بحث احترام ب کناربحث اینه چرا نمیخادحرف بزنه

هر دو تاشه 

داره با این مدل حرف زدن خانواده شما رو بی احترام و بی ارزش میکنه بهشون بگین

من برای ازدواجم نیاز به رضایت و اذن پدر دارم ایشون باید شما رو تایید کنن  ، اگه قبول نکرد و رفت اینو موهبت الاهی در نظر بگیر 

بر فراز قله باور سفر کن   
می‌تونست بگه من روم نمیشه سختمه ،کاش تچبیام خونه باهام صحبت کنم ،تو هم باشی و ازین حرفا .خیلی گستاخه ...

اخه اصن بحث این نیست ک روش نشه

با ذات قضیه مشکل داره

بعدشم دلیلی نداره من تو بحث اونا باشم و حرف بزنم

دو تا مرد میخان با هم حرف بزنن

بحث احترام ب کناربحث اینه چرا نمیخادحرف بزنه

به نظر من اصلا دیگه به این پسره حتی فکر هم نکن

نه احترام بزرگتر سرش میشه ، نه بلد نازتو بخره ، نه سیاست داره ، نه از مراحل ازدواج سردرمیاره ، نه به بلوغ فکری رسیده

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻