2777
2789

ی بار اومدن خونه خودش و مادرش

بعد اون با پسره در ارتباط بودم خودم بیرون میرفتیم برای اشنایی

الان دو ماهه

بهش گفتم بابام میگه برای اینکه باهاتون بیشتر اشنا شه ی بار با هم برید بیرون دوتایی حرف بزنید

گفت دلیلی نداره با بابات بخام حرف بزنم😐

مگه با بابات میخوام ازدواج کنم!!

نظرتون چیه؟

با احترام،آقایون لطفا تو تاپیکای من نظر ندن.

میگه چرا اصن بابات باید منو سین جین کنه

اولا بابام سین جین نمیخاد کنه

بعدشم سین جیم هم بکنه دوران اشنایی واسه همینه دیگ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی من بابام با اینکه هیچوقت بالا سرم نبوده هیچوقت بهم محبت نکرده ولی خط قرمزه ردش کن بره فک کرده چی هست

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

میگه چرا اصن بابات باید منو سین جین کنهاولا بابام سین جین نمیخاد کنهبعدشم سین جیم هم بکنه دوران اشنا ...

اصلا رو ندیا. اتفاقا باید بهت بربخوره رگی سین جین یعنی چی درباره پدر من حرف میزنی ها مگه چیزی برای پنهان کردن داری که نگرانی و... بعدشم قهر و بی محلش کن

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀
اصلا رو ندیا. اتفاقا باید بهت بربخوره رگی سین جین یعنی چی درباره پدر من حرف میزنی ها مگه چیزی برای پ ...

دقیقا

بعدشم الان دقیقا تو مرحله سین جین هستیم

چرا نباید سین جین کنه مثلا؟

بیخود بگو خوب پدرم میخواد با شما حرف بزنه اگه از همین الان بخواد بی احترامی کنه به خانوادت بیخیالش بشو

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
این پسره به درد نمیخوره

همه پسرا روز خواستگاری هر خودشیرینی بلد باشن ، انجام میدن ، بعد کم کم بعد دو سه سال بداخلاقیا و اختلافات شونو شروع میکنن

این از الآن بابات رو آدم حساب نمیکنه

اصلا به بابات احترام نمیذاره

به حرف و خواسته ی بابات ارزش قائل نیست

دو روز بعد جواب سلام باباتم نمیده

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻