2777
2789
عنوان

خانما توروخدا بیاید بدبخت شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5955 بازدید | 187 پست
وای خدا چه حقه بازه

زرنگن‌مردا یکاری میکنن‌زن‌خودش بگه‌ببخشید غلط کردم

اسی اماده باش معذرت خواهی کنی 

این‌ی‌شگرد مرداس هاشا‌کردن و انکار و‌ دروغ کردن واقعیت ی‌سیاست‌کثیفه 

من خیلی بی کسم تو شهر غریب با ی بچه کوچیک و خانوادمم ک‌شرایطشون گفتم

منم همین شرایط رو داشتم اما تا بلند نشی اتفاقی نمی‌افتد خدا وقتی معجزه می‌کنه که تو بخوای چیه حرکتی کنی

آیا خدا کافی نیست ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیلی بی کسم تو شهر غریب با ی بچه کوچیک و خانوادمم ک‌شرایطشون گفتم

خب عزیزم با این شرایط که نمیتونی جدا بشی....به قول دوستمون ..خودت رو به کوری و کری بزن...به شوهرت به چشم کارت عابر بانک نگاه کن

خب عزیزم با این شرایط که نمیتونی جدا بشی....به قول دوستمون ..خودت رو به کوری و کری بزن...به شوهرت به ...

اون قسم‌خورد ک حتی ی روزم‌نمیزاره بمونم‌تو خونش

چطوری دلش ب دست بیارم‌و ب غلط کردن بیفتم

حالم خیلی بد بود تمام بدنم‌میلرزید و گریه افتادم‌ اینم خابش سبکه بیدار شد فوراالانم‌جاشو عوض کرد و خ ...

اسی تو اصلا دنبال حل مساله نیستی فقط میخوای برای شوهرت ناز بیای 

مشاور رفتید 

دیگه تا سنش بره بالا و نتونه درست مخ بزنه و  رابطه جنسی داشته باشه تحمل کن

بعد الکی مهربون میشه که پرستار پیریش باشی قصه تکراری زنای بدبخت 

همش بخاطر درامد نداشتن و پول هست 

اگر اسی پول داشتی ی ثانیه نمیموندی 

اون قسم‌خورد ک حتی ی روزم‌نمیزاره بمونم‌تو خونشچطوری دلش ب دست بیارم‌و ب غلط کردن بیفتم

اون داره تو رو مقصر نشون میده 

بگو باشه نمیمونم تو خونت.برو خونه بابات ولی بهشون چیزی نگو.

تنها خدا برایم کافیست
شما طلاق بگیر نیستی پس خودتو بزن به کوری و کری الکی هم حرص نخور بچسب به بچه ت

همینکارو کرده بودم 

ولی امشب یهو نمیدونم چرا بازم این گوه رو خوردم

حالا چیکار کنم ک نظرش عوض بشه؟

اون قسم‌خورد ک حتی ی روزم‌نمیزاره بمونم‌تو خونشچطوری دلش ب دست بیارم‌و ب غلط کردن بیفتم

نکنی این کارو هاااا،اونم دونسته تو چقدر ساده ای مثل خواهر بدبخت منی،بزار ببین چیکار میخواد بکنه،تو هم اگه اون حرفی زد بگو باشه حرفی نیست من میرم از دادگاه حکم پیرینت مکالمه و پیامهاتو درمیارم ببینم کی دیوونس

چته  خودتو باختی، اینقد خودت ضعیف نشون نده مگه فقط تو از این چیزا دیدی  قوی باش، اگه اونجا بودم یه سیلی می زدمت که اینقد  خودت ضعیف نشون دادی، وقتی بی دار پات میکنی تو یه کفش، میگی دارم میرم دادگاه،... فکرمیکنی خرم، نمی‌فهمم داری چکارمیکنه بزن به سیم آخربرو دادگاه، فقط از همون چیزای که دیدی عکس بگیر، بهش بگو تمام چتات وعکس دختره که توماشینم ن گل دادی همه برا فامیلا میفرستم بفهمن که دیونه کیه . شماره همه دارم... بعد شناسنامتو برداربرو بیرون بگو دارم میرم طلاق بگیرم نمیمونم تو ننگ منو طلاق بدی، من ازتوجدامیشم، برو براهمون جن ده که براپول میخوادت،. و لی خودتو ضعیف نشون نده. بگو پیش داداشم باشم بهتره تا تو  روانیم کردی... 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه...