2777
2789
عنوان

بهم میگن دخترت زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 87 پست
خدا شاهده کارم فقط گریه شده شیرم داره خشک میشه از بس ناراحتم میکنن

واااا چرا اینقدر برات مهمه حرف ملت؟؟؟؟

من بچه بودم اینقدر سبزه بودم که یادمه تا ۷ سالگی سوسک سیاه صدام میزدن ولی الان اینقدر سفیدم که همه میگن ما نمی‌فهمیم تو چطوری اینقدر بلوری شدی 

ضمن اینکه هر کس چیزی گفت بگو مهم بخت و اقبال بچمه که امیدوارم بلند و عالی باشه 

مگه کم میبینیم کسایی که فوق‌العاده زیبا هستند ولی زندگیشون اصلا خوب نیست متاسفانه 

نه نمیتونم جواب بدم اصلا بلد نیستم بی احترامی کنم به قول اون دوستمون احتمالا باید مادر نمی‌شدم هر کی ...

توروخداااااا نذار بچتو خورد کنن جواب بده گناه داره تو مادرشی رو خودت کار کن با ینفر یه دعوا سخت کن تو کل فامیل حرفت میپیچه کسی جرعت نمیکنه چیزی بگه من حتی شوهرمم جرععععت نمیکنه راجب بچم حرفی بزنه چندشب پیش دوستش اومد خونمون بچم‌سه بار گفت عمو عمو دوستش جواب نداد شنیدم شوهرم داره میگه فلانی جواب بده الان خانمم نصفت میکنه از خونه پرتت میکنه بیرون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو دو سه ماه نمیشه قضاوت کرد قیافه بچه روبرادر من به دنیا اومده بود اینقدر زشت و کبود بود که یکی خوا ...

اره منم میگم هی داره عوض میشه و سفیدتر و قشنگ تر میشه مردم عقلشون تو چششونه و نمیتونن متاسفانه جلوی زبونشون رو بگیرن

اسی به خدا دختر من تا ۴ ماهگی سبزه موهای مشکی جفت پسراااا من میگفتم اخه این سبزیگیش به کی کشید .حتی یک نفر نمیگفت دختر همه میگفتن پسر،مادر شوهرم میگفت این پسر بوده لحظه اخر دختر شده . بعد کم کم سفید شد اللان یه دختر مو طلایی فرفری صورت سفید چشما درشت دماغ قوس دار...یعنی عین عروسک

اسی یه سوال ؟ تو خودت هم بابت این قضیه ناراحتی که چرا دخترت سبزه شده ؟

اول که تو بیمارستان دیدمش بابت اینکه خیلی پر مو بود ناراحت بودم و بله یکم ناراحت بودم چون خانوده شوهرم بور و چشم رنگی هستن دوست نداشتم جلوشون کم باشه ولی بعد اینقدر مهرش به دلم افتاد که عاشقش شدم ولی از روز بعد زایمان که میومدن هر کی یه نظری میداد و ... که قلبم شکستن باور میکنی از روزای اولش زیاد عکس ندارم از بس زدن تو ذوقم آخه مادر تازه زایمان کرده باید حرفای خوب بهش بزنی

اسی به خدا دختر من تا ۴ ماهگی سبزه موهای مشکی جفت پسراااا من میگفتم اخه این سبزیگیش به کی کشید .حتی ...

باور میکنی منم دخترم چشاش رنگیه و موهاش حس میکنم الان داره روشن تر میشه و خیلی پوستش روشن تر شده نسبت به تولدش ولی میگن نه این چشم رنگی و سفید نمیشه نمیخوام قشنگ ببیننش هر چی من میگم

بزرگتر که بشه خیلی هم خوشگل میشه بچه ۵۰ روزه اصلا چیزی مشخص نیست که 

منم به دنیا اومدم مامانم میگف همه میگفتن به کی رفته انقدر زشت و چشم تنگه اطرافیانش که قشنگن همه 

قیافه من الان تو ۲۰ سالگی از این رو به اون رو شده حتی پوستمم روشن شده 

اول که تو بیمارستان دیدمش بابت اینکه خیلی پر مو بود ناراحت بودم و بله یکم ناراحت بودم چون خانوده شوه ...

انقد خوشگل بشه دخترت ،این روزای قشنگو از خودت نگیر ،حرفای دیگران مهم نباشه برات .بخدا هیچی مثل سلامتی و عاقبت بخیری بچه ها مهم نیست و این ربطی به زشتی و زیبایی بچه نداره

انقد خوشگل بشه دخترت ،این روزای قشنگو از خودت نگیر ،حرفای دیگران مهم نباشه برات .بخدا هیچی مثل سلامت ...

میخوام برم متخصص اعصاب و روان میگم شاید افسردگی بعد زایمان باشه چون اینجور پیش برم مطمئنم میشکنم از بس گریه میکنم باید برم خودمو قوی تر کنم

بزرگتر که بشه خیلی هم خوشگل میشه بچه ۵۰ روزه اصلا چیزی مشخص نیست که منم به دنیا اومدم مامانم میگف هم ...

اره منم میگم داره خوشگلتر میشه ولی حرف مردم نمیشه جلوشو گرفت اونم به یه مامان که تازه زایمان کرده و شیر میده نمیگن ناراحتش نکنیم

اول که تو بیمارستان دیدمش بابت اینکه خیلی پر مو بود ناراحت بودم و بله یکم ناراحت بودم چون خانوده شوه ...

اسی من باردار که شدم  همش میگفتم خدایا یه دختر میخوام مثل سیندرلا ،بچه بدنیا اومد بقدری دخترم خوشگل بود حد نداشت موی بلند طلایی چشمای روشن رنگ پوستش مثل هلو بود ، من اولین بار که دیدمش گفتم چقد خوشگله ،عمم بیمارستان کار میکرد میگفت پرستارا میبردن بهم نشونش میدادن ،الان ۲۰ سالشه خیلی هم خوشگله خیلی زیاد ولی چه فایده .کاش از خدا میخواستم بخت و اقبال خوب نصیب دخترم بشه 

منم داداشم بچه که بود سیاه و کوچولو ولی الان برعکس شده بهش میگفتن این دیگه چیه بنده خدا مامانم خیلی ناراحت میشد ولی الان از همه بچه هاشون سرتره 

تففففففففف زیاد بهشون که به طفل معصوم هم کار دارند آخه آشغالا به شما چه ربطی داره مگه همه باید مطابق میل شما باشند

کاربری پنجممممم