2777
2789
عنوان

بهم میگن دخترت زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 87 پست

ی برهه ای نوزادا یهو سیاه میشن شاید تا ۴ ماهگی 

چون پوست بدنشون یهو با نور میخواد سازش پیدا کنه. 

حالا این موضوع ب کنار هر کی گفت گوووووهههه خورد از الان اجازه بدی دهنشونو‌وا کنن هر زری بزنن بزرگ هم شد جلوش میگن میزنن روحیه بچه رو خراب میکنن 

خدا نعمت ب ادم میده سالم 

بگو خدا بهم سلامت دادتش مطمئنم الان نوزاده بزرگ تر ک بشه زیبا هم میشه بعدم بگو‌وای انقد میترسم این حرفای احمقانه رو‌ی وقت کسی بعدا جلوش بزنه روحیش خراب شه و همش ب خودم‌میگم جرا اجازه میدی بقیه انقد راحت درمورد بچت اظهار نظر کنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب بعضی آدما نمیشه چیزی بهشون بگی مثلا دیشب رفتم خونه مادربزرگم سر بزنم بهش آخه سنش خیلی بالاست تا د ...

بگو وگرنه بچت بزرگتر شه اینا رو بشنوه روحیش داغون میشه .کی از بچه تو مهمترین که نمیشه بهش چیزی بگی؟

بفرمایید چشمای مبارکتون زشت میبینهخدا خالق این طفله و برای خدا آفرینش زشتی ها در کارش نیست

مردم این چیزا حالیشون نیست اذیتم میکنن منم متاسفانه خیلی دل نازو و حساسم

ی برهه ای نوزادا یهو سیاه میشن شاید تا ۴ ماهگی چون پوست بدنشون یهو با نور میخواد سازش پیدا کنه. حالا ...

تاپیک قبلی یکم ازش گذاشتم البته موهاش خیلی کمتر شده ولی من آدمی نیستم که بتونم بی احترامی کنم مثلا دیشب مادربزرگم که خیلی سنش بالاست دیدش بهم میگه وای این مثل کی رفته این چرا اینجور شده حتما شوهرت ناراحته چیزی بهت نگفت شوهرت خداییش چواب اینجور آدما چی بدم

ای وای ببخشیدا اما لیاقت همینم نداری همینم حسرت امثالی مث منه . باید خدا ناسالم بهت میداد تا قدرمیدو ...

نه بخدا من خیلی از بابت دخترم خوشحالم روزبه روز هم قشنگتر داره میشه ولی بقیه هر بار باهاش رفتم بیرون عیبش میکنن و من نمیتونم بی احترامی بکنم مثلا مادربزرگم وخانم و مادرشوهرم و...

تاپیک قبلی یکم ازش گذاشتم البته موهاش خیلی کمتر شده ولی من آدمی نیستم که بتونم بی احترامی کنم مثلا د ...

بخند بگو‌چرا حرف بزنه خدا دختر بهش داده سالم سلامت خیلی هم‌خوشگله ساکت میشه اینجوری بقیه هم‌اجازه ندارن حرف بزنن

نه بخدا من خیلی از بابت دخترم خوشحالم روزبه روز هم قشنگتر داره میشه ولی بقیه هر بار باهاش رفتم بیرون ...

سفید سفید صدتومن سرخ و سفید سیصدتومن حالا ک رسید ب سبزه هرچی بگی میارزه. اینو براهرکی ک دهن بوگندوشو بازمیکنه بخون تا لال شه. 

اسی دختر خوب این چیزا بخدا مهم نیست تو این دوره زمونه زشتی وجود نداره بعضی بچه ها  نوزادیشون سبزه هستن مثل دختر دوستم فکر کنم تا ۵،۶ ماهگی سبزه بود و شکل پسرا بعدش انقد سفید و خوشگل شد که حد نداره یه بار ندیدم دوستم همچین چیزایی بگه و مدام عکس دخترشو پست میکرد ،،، تو خودت بابت این قضیه ناراحتی که حرفای دیگران روت تاثیر میذاره تمام این ناراحتیای تورو  بچه ات متوجه میشه ،نکن با خودت ،چرا باید اجازه بدی دیگران در مورد پوست و چهره دخترت نظر بدن . چهره و رنگ پوستش بعد از ۳،۴ ماهگیش یواش یواش تغییر میکنه ،به فرض هم نکرد از الان جلوشونو نگیری این طفلی بزرگ بشه بازم میگن و اعتماد به نفسش از همون بچگی از دست میده ،حالا بشین گریه کن به جای اینکه جلوی حرف چندتا آدم کم شعور بگیری 

بخند بگو‌چرا حرف بزنه خدا دختر بهش داده سالم سلامت خیلی هم‌خوشگله ساکت میشه اینجوری بقیه هم‌اجازه ند ...

گفتم مهم سالم و سلامت دوباره میگه باباش حتما ناراحت شد گفتم بچشه چرا ناراحت بشه ساکت نمیشد بخدا دوباره گفت وای این چرا باید به داداشت بره گفتم داداشم خب همه ی اعضای صورتش قشنگه فقط سبزه ست دوباره گفت وای دماغش خیلی بزرگه اصلا ول نمی‌کرد هر چی جواب میدادم اونم جلوی خالم و دختراش و زنداییم

تاپیک قبلی یکم ازش گذاشتم البته موهاش خیلی کمتر شده ولی من آدمی نیستم که بتونم بی احترامی کنم مثلا د ...

بدترین بی احترامی به شما و دخترت شده .تو میتونی نگاه کنی بهت بی احترامی بشه ولی در مقابل دخترت مسئولی ،همین رفتارت ادامه بدی این بچه بزرگ بشه و متوجه کلام دیگران بشه اعتماد به نفسی براش نمیمونه ،وقتی دختر داری باید خیلی قوی باشی