2777
2789

چی بخورم که تهوع دوباره نگیرم ؟؟؟ آبمیوه بدتر تهوع میاره اره؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معمولا بعد عمل همه بالا میارن دلیل نمیشه چیزی نخوری

منم عمل کردم بالا اوردم همون لحظه بعد عمل

تازه موقع دراوردن تامپون از دماغ و دهنم خون میومد

ایقد خون میومد از دماغم که از حلقم میزد بیرون و حالت تهوع گرفتم باز بعد دراوردن تامپون و بالا اوردم

عزیزم عمل کردی چقدر بعد بهوش اومدی؟ چقدر توی بیمارستان موندی؟

ساعت هشت و نیم بردنم اتاق عمل ساعت دو تقریبا ب هوش بودم بیرون شب مرخصی شدم البته اگر تهوع نداشتم همون ساعت سه دکتر گف میتونی بری 

دیگه اینو بخورم حالت تهوع نمیگیرم؟

ضد تهوعه هیچ عوارضی هم نداره من بارداری سقط زایمان همش میخوردم حتی امشبم ب خاطر زیاد خوردن انتی بیوتیک تهوع گرفتم خوردم خوب شدم فقط اگه بعدش یبوست گرفتی نترس مرتب آب و‌مایعات و‌روغن زیتون با غذات بخور ک نگیری وگرنه آب رو اتیشه واسه تهوع

معمولا بعد عمل همه بالا میارن دلیل نمیشه چیزی نخوریمنم عمل کردم بالا اوردم همون لحظه بعد عملتازه موق ...

وای خیلی بده من میترسم امروزم بالا بیارم چکار کنم آخه دماغم و گوم اصلا درد نداشت از وقتی بالا آوردم اونام درد میکنن مخصوصا گلوم خیلی درد داره من تامپون ندارم دکتر گف نزاشتم یعنی ممکنه امروزم بالا بیارم

ساعت هشت و نیم بردنم اتاق عمل ساعت دو تقریبا ب هوش بودم بیرون شب مرخصی شدم البته اگر تهوع نداشتم همو ...

عمل چند ساعت طول کشید؟

بعد عزیزم میتونی مثلا بعد مرخص شدن با هواپیما یا قطار یا ماشین یه مسافت طولانی بری عیبی نداره؟