2777
2789

خیلی وقت بود نیومده بودم اینجا؛

اخرین چیزی که نوشتم رو خوندم چقدر همه چی غمگین بوده ، یادمه روزای تلخی رو میگذروندم .. الان خیلی شرایط تغیر کرده به کل اون دوران رو فراموش کرده بودم .. الان همه‌ی آرزوهای اونموقع ام تیک خورده !! اما آیا احساس خوشبختی میکنم؟ آیا الان آرامش دارم؟ اصلا هست کسی که دغدغه و غصه نداشته باشه؟ ولی وقتی زمان میگذره و به عقب نگاه میکنی میبینی چقدر غصه ای که میخوردی بی ارزش بوده .. بنظرتون زندگی بدون رنج اصلا وجود داره؟ بیاین یه کاری کنیم : سن خودتون و مشکلی که الان دارین باهاش دست و پنجه نرم میکنید رو بنویسین سال بعد میام لایکش میکنم بیاین بگین به کجا رسوندین اون غم رو؟ و چه اتفاقی افتاد، باشه؟

اول خودم میگم

من الان ۲۰سالمه

یکم چل شدم و بی اعتماد و شک دار شدم

میدونم موقتیه ولی اذیتم میکنه .. 

و میدونم مشکل از منه و پارتنرم بی تقصیره

برای همین احساس میکنم بعضی وقتا سر همین موضوع دارم اذیتش میکنم:)

و دومین مشکلم دغدغه کامل شدن جهیزیه‌ام و عروسیمه

که خیلیییی عجولم😭😂🤦🏻‍♀

و دلم میخواد همه چی باب میلمون پیش بره

و هیچ حسرتی نمونه ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من الان ۲۰سالمهیکم چل شدم و بی اعتماد و شک دار شدممیدونم موقتیه ولی اذیتم میکنه .. و میدونم مشکل از ...

عزیزم خواهرنه بهت میگم ۲۰ برای ازدواج واقعا زوده

پشیمون میشی روز ب روز هم ب مشکلاتت اضافه میشه.

و اما در مورد مشکلات...

من زندگیم همش بالا پایین بوده از بچگیم اما الان تو سن

۳۶ سالگی ب ارامش رسیدم مشکلات هنوز هستن اما من

دیگه ارومم چون تمام اتفاقات رو خنثی میبینم چون عجله

و اصرا  ندارم برای بدست آوردن چیزی چون شاکرم چون

قانع ام و....

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
ی خواسته بزرگ دارم که کل زندگیم به همون وابستس و بخاطرش الان افسرده ترین حالت ممکنم و هیچی جور در نم ...

یعنی واقعا کل زندگیت به اون چیز بستگی داره؟ مطمعنی که راه حل دومی وجود نداره؟ همیشه یه سری چیزا هست فقطططط اون بالایی میدونه و ما واقعا عقلمون بهش نمیرسه و با زمان میفهمیم همه چی به موقعش اتفاق میوفته !

عزیزم خواهرنه بهت میگم ۲۰ برای ازدواج واقعا زودهپشیمون میشی روز ب روز هم ب مشکلاتت اضافه میشه.و اما ...

چقدر خوب که شاکری

آرامشت همیشگی💕

اره شاید زود باشه ولی خب ..😁

بابت تصمیمی که گرفتم اصلا خودمو قضاوت نمیکنم و در اینده پشیمون نمیشم چون بهترین تصمیمی بود که میتونستم بگیرم تو شرایطی که توش بودم.