2777
2789
نگو عزیزم توروخدا مراقب خودت و سلامتیت باشه

بخدا دلم یک آرامش و خواب عمیق میخواد

اگر حرام نبود و بحث دین نبود 

دلم میخواست یک مهمونی ‌توی باغ دعوت بشم 

بخورم و یک حال خوب داشته باشم 

حداقل یک شب توی زندگی زندگی کرده باشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تورو خدا مطمئنین خوابیدن خطری نداره به خدا از استرس و نگرانی زخم معده گرفتم دستانم سرد و بی حس شده ا ...

وا نه بابا چ‌خطری بعدش چپ شدن طبیعی از هوش میره آدم مشروب تو خواب هیچ بلایی سر آدم نمیاره اونکه خوابیده یعنی خیلی حالش خوبه بخواد کاری کنه تو هوشیاری طرف میکنه

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
بخدا دلم یک آرامش و خواب عمیق میخواداگر حرام نبود و بحث دین نبود دلم میخواست یک مهمونی ‌توی باغ دعوت ...

بیخیال بابا،  کلی گفته حالو خوب میکنه؟ ما هرکیو دیدیم خورده وسط خیابون مث جنازه افتاده 

بخدا دلم یک آرامش و خواب عمیق میخواداگر حرام نبود و بحث دین نبود دلم میخواست یک مهمونی ‌توی باغ دعوت ...

مراقب سلامتیت باش عزیزم از خدا بخواه بهت حال خوب و خودش بده به خودش قسم با الکل و این چیزا حال خوب نمیاد 

به اطرافیانت فکر کن چقدر یهم میریزن به خدا زخم معده گرفتم حالت تهوع و استرس امونم نمیده لرز دارم فقط اومدم تو گوشی آروم شم

وا نه بابا چ‌خطری بعدش چپ شدن طبیعی از هوش میره آدم مشروب تو خواب هیچ بلایی سر آدم نمیاره اونکه خواب ...

طبیعیه آنقدر خواب آلود باشن که سریع خوابشون ببره؟؟