2777
2789
من بینیم خوبه درکل از،قیافه م راضیم.انشاللله ادم بختش خوب باشه

الان یکی میاد بهت گیر میده

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
بزنی تو سرش؟؟واقعا من اولش اینو نوشتی فک کردم ۱۴ سال اینات باشه خواستم چیزی نگم بگم بچس منظورم اینه ...

فداتشم ناراحت نشدم بخدا 

منم به شوخی اونطوری نوشتم

وگرنه این بگه بینی من کوچیکه من واقعیت  کلی بینی طبیعی کوچولو میبینم اصلا توجه نمیکنم ک حسودی نکردم تا حالا چون خودمو دوس دارم فقط دلم میخواد عمل کنم ولی یه پستی دیدم از درآوردن تامپون اون ناراحتم کرد ک کاش طبیعی کوچولو بود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم من چیزی نگفتم هردو سوتفاهم برامون پیش اومد من فکر کردم جدی گفتی گفتم بچه نیستی ۴۵سالته شما فک ...

شبت بخیر 

⚘️🌷

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
بله باامثال شماها اصلااااا نباید بحث کرد ک توهرچیزی ک بهتون مربوط نیست دخالت میکنید!ادم بی ادب باشه ...

خودت چرا بین بحث منو دوستمون دخالت کردی ؟

پس شماهم بی ادبی هم دخالت کردی🤣

باز خوبه من فقط دخالت کردم 

خودت چرا بین بحث منو دوستمون دخالت کردی ؟پس شماهم بی ادبی هم دخالت کردی🤣باز خوبه من فقط دخالت کردم

دخالت؟؟نه عزیز فقط اگاه کردم ک امثال شماها چترشون تو سایت بازه برای پریدن ب بقیه همین و اعصابشو خورد نکنه 

لطفا رومن ریپ نزن اصلا میل ب صبحت باشماها ندارم حروم کردن وقته!

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
حالا من اصلا اهل بحث تو سایت نیستما همه هم میدونن ک من می‌شناسنولی یکی هست ک ب آدم گیر بدهامشب حس پی ...

بابا خواهرخودمم ۴۸سالشه چه پیری منظورم این بود که بزرگسالیم 

یکیم بیاد به من بگه بچه مه نیستی ۲۸سالته باید بگم حس پیری کردم 

من گفتم بچه که نیستی نگفتم پیری که