2777
2789
عنوان

شوهرم از همه چیز ناراحت میشه

91 بازدید | 30 پست

شوهرم از همه چیز ناراحت میشه چیکارش کنم ، 

به چیز های جزئی و کوچیک هم واکنش میده

مثلاً امشب گفت فلان وسیله م‌کجاست ، گفتم من دست نزدم ، گفت چرا خودت برداشتی با اینکه من برنداشته بودم !! فقط چون حال نداره بگرده همیشه میندازه گردن من ، منم گفتم نه والا اشتباه می‌کنی من اصلا دست نزدم بعد پیداش کردم بهش دادم ، قبل این موضوع قرار بود فیلم ببینیم دیدم بعد این موضوع یهو رفت رو تخت بخوابه ، من خیلی دلم گرفت ساکت موندم دیدم صدام کرد گفتم چرا قرار بود فیلم ببینیم اینجور کردی ! گفت من منظوری نداشتم و همینطور رفتم بخوابم تو حساسی !!

آخه شما به من بگید آدمی که بخواد بره دستشویی هم به من میگه رفتم دستشویی ، میشه یهو وسط فیلم دیدن پاشه بره بخوابه !! 

دیوونم کرده 

از هر چیزی ناراحت میشه و واکنش میده اما گردن نمیگیره و میگه نه من بدم نیومد ولی من تلافی کردنشو میبینم ، 

از هر چیز کوچیکی ناراحت میشه نمیتونم بگم بالا چشمت ابروئه دور از خانوادم . حتی هیچ دوستی هم ندارم باهاش درد و دل کنم

نمی‌دونم چرا اینجوریه .. 😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خسته نمیشی ؟

خیلیی مهربونه ولی باید مواظب باشم چی میگم سریع جوش میاره منم از خودم بدم میاد میگم ببین چیکار کردی خب منم یکم تندم ی کلمه بگم خوشش نیاد میگه تنهام بذار برو و تو دلش می مونه و باید نازشو بکشم آشتی کنه اصلا میترسم حرف بزنم دیگه 

دقیقا شبیه همدیگه ایممنم بخدا بیشتر اوقات ساکتم

یک ساعت حرف میزنه بعد میگه خب دیگه چه خبر؟منم میخوام چیزی بگم‌میگه عههه گشنمه عه فلانی زنگ میزنه عههه حالم خوب نیست اوففف سرده و میره😂😂😂

صحبت های یه مشاور در مورد قهر کردن مردا

باید اول ببینیم رفتار خودمون درسته باهاش یا نه، اگه مشکل از ما هست درستش کنیم، بعد اگر دیدیم مشکل از طرفه، باید کشف کنیم ببینیم با قهر کردنش، داره از چه چیزی در درون خودش مراقبت میکنه ؟ وقتی فاصله میگیره میره تو خودش ، از چی توی وجود خودش داره دفاع میکنه؟

(کودک درون آسیب دیده داره)

صحبت های یه مشاور در مورد قهر کردن مرداباید اول ببینیم رفتار خودمون درسته باهاش یا نه، اگه مشکل از م ...

ممنونم عزیزم 

مرسی از تایمی که گذاشتی 🫶🙂

کلا خانوادگی اهل قهر کردنن از کوچیک تا بزرگشون 

ممنونم عزیزم مرسی از تایمی که گذاشتی 🫶🙂کلا خانوادگی اهل قهر کردنن از کوچیک تا بزرگشون

خواهش میکنم عزیزم

خوب پس خانوادگی کودک درون های آسیب دیده دارن😅با مشاوره حل میشه،حتی خودت اطلاعاتت رو ببری بالا میتونی با رفتارت کم کم بهش کمک کنی خوب بشه

شنونده باشم راحتترم اصلا نمیذاره حرف بزنم میگه دوساعت کشش میدی چیزی بخوام بگم باید بپرم وسط حرفش منم ...

منم بدبختی زبونم نیش و کنایه داره ، ولی خب اینا هم لوسن

از مردی که قهر می‌کنه خیلی بدم میاد ، یکیش هم نصیبم شده 😬

منم بدبختی زبونم نیش و کنایه داره ، ولی خب اینا هم لوسناز مردی که قهر می‌کنه خیلی بدم میاد ، یکیش هم ...

معلومه مشکل از کودکیشه ولی توام اعصاب خودتو خرد نکن نذار عادت کنی کم کم رو خودت کار کن که محکم باشی قهر کرد توام تنها فیلمتو ببین میوه و تنقلاتم بیار بخور کم محلش کن نازشو اصلا نکش که عادت نکنه بیچاره میشی 

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
معلومه مشکل از کودکیشه ولی توام اعصاب خودتو خرد نکن نذار عادت کنی کم کم رو خودت کار کن که محکم باشی ...

آره گل گفتی 

باید همین کارو کنم 

اما بدبختی خیلی دوسش دارم و سریع دلم می‌شکنه از کاراش . 

اما سعیمو میکنم 

مرسی گلم