2777
2789
عنوان

حس ششمی جون امروز خیلییی غصه خوردم دیگه بخدا توام نیای گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 46 پست
خب دندون آزاد پزشکی میزنم دولتی بیارم🙄😭مرسی گلم دقیقا همین الان توو ذهنم بود خدایا حداقل شوهر خوبی ...

نمیدونم چرا ولی به شدت حس میکنم زندگیت با شوهرت خیلی قراره خوب باشه به شدت عاشق هم قراره باشین یه زندگی خییلی خوب😂🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چرا ولی به شدت حس میکنم زندگیت با شوهرت خیلی قراره خوب باشه به شدت عاشق هم قراره باشین یه زن ...

خدا کنه🤣 شوهررر خوببببببببب بیاد گیرم اعصاب ندارم حداقل من آدم خوبی نیستم اون خوب باشه 

یه سوال به نظرت من زود تر شوهر میکنم یا ریحانه ؟ 

ریحانه از من کوچیک تره ولی از وقتی ریحانه یه سالش بوده یه چیزی همش تو سرم میگفت این زود تر شوهر میکنه... و هر کدوممون تو چند سالگی ازدواج می‌کنیم؟  اینم بگو دیگه قول میدم چیزی نپرسم خیلییی زحمتت دادم خداپشت و پناهت باشه و یار ِ دلت 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
تقریبا باهم همزمان ازدواج میکنین ۲۶ یا ۲۷ سالگی

مرسی قربونت برم خیلی جالبه خودمم فکر میکنم این سن ازدواج می‌کنیم 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱