2777
2789
عنوان

کیا دستشوییشون تو حیاطه

| مشاهده متن کامل بحث + 26059 بازدید | 392 پست
فکر کنم چون عادت به گرما دارید فکر می‌کنید خیلی سرده سرمای اصفهان رو تجربه کردی ؟؟من خودم سردسیر نشی ...

سرمای اهواز بدتره اون میزنه به پوستت این میزنه به جونت 🤣🤣🤣 مادربزرگ همسرم و جد و ابادش اصفهانن سر و تهمونو بگیری اونجاییم بجز زمستونا

فکر کنم چون عادت به گرما دارید فکر می‌کنید خیلی سرده سرمای اصفهان رو تجربه کردی ؟؟من خودم سردسیر نشی ...

البته زمستون ۳ باری رفتم اما برای سفر نمیریم بمونیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قدر سرمارو بدونید چی بود تابستون همش گرما همش کولر همش بوی عرق😬ناشکری نکنید

تابستونو کلا دوست دارم عاشقشم

جایی نمیرم بوی عرق حس کنم 🤣🤣 خونگیم 

بعد صدا کولرو دوست دارم بچم از خواب نمیپره دیگه راحت میخوابه

من خونه ی بابام ک بودم اونوقتا یادمه بابام از این اجاق های زمینی هست خیلی کوچیکا وصل کرد داخل دسشویی ...

عزیزم. 🥲 خدارحمت کنه مادرتونو منم خعیلی دلم برای قدیم تنگ شده کاش میشد زمانو به عقب برگردوند

تابستونو کلا دوست دارم عاشقشمجایی نمیرم بوی عرق حس کنم 🤣🤣 خونگیم بعد صدا کولرو دوست دارم بچم از خو ...

هعی ..توخوابگاه نبودی خواهر😂

من عینا ب سه تا از هماتاقی هام گفتم بو میدییییییدددددد

ما بچه های مناطق سردسیر ک تو خوابگاهمونن واقعا تحمل سرما رو ندارن خیلی تعجب کردم وقتی دیدم

تحمل سرمای اهواز؟ سرمای اهواز بده واقعا من داییم هم میگ زمستون نمیام اهواز خودش تهرانه مادربزرگ همسرم هم تابستون اینجا بود همش ولی رفت گفت دیگه نمیام تحمل سرمای اینجا رو ندارم

دخترتون را باکاپشن بفرستید یه صندلی و یا طناب بزارید رفت داخل اونجا لباسشو در بیاره

بابا دو قدمه اما یهو یه باد یخخخخخخخ میزنه به صورتت درو باز میکنی بعد جلو و کنار خونمون یه فضا ازادو بازه خالیه بیشتر سرده دخترمم لجبازه اصلا چیزی نمیپوشه اصن بپوشه هم چ فایده شلوارشو گامل درمیاره میره

تحمل سرمای اهواز؟ سرمای اهواز بده واقعا من داییم هم میگ زمستون نمیام اهواز خودش تهرانه مادربزرگ همسر ...

نه خود اهواز یکی از شهرای اطرافش 

ولی اره اصلا نمیتونن تحمل کنن

آخه نمیشه که فکر کن وقتی تو سرما باشی عادت میکنی دیگه گرما هم همینه حالا ی عده کلا حساس ترن

نه فرق میکنه من اصفهان که برم یا شیراز ک رفتم پوستم یخ میزد و خشک میشد ولی قابل تحمل بود اذیت نمیشدم اینحا استخونات یخ میزنن