2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا کی باهمیم؟ کات از طرف کیه؟ و دلیلش چیه

کات از طرف تو چون میفهمی اون با کسی ک خانواده اش انتخاب کرده میخواد ازدواج کنه و می‌کنه ولی تا آخرم هی میگه من تو دوست دارم

کات از طرف تو چون میفهمی اون با کسی ک خانواده اش انتخاب کرده میخواد ازدواج کنه و می‌کنه ولی تا آخرم ...

دقیقا چیزی که تو ذهنمه 

ولی خانوادش در جریانن و از قبل مادرش منو براش در نظر داشت 

میتونی بگی من با کی ازذواج میکنم؟ 

دقیقا چیزی که تو ذهنمه ولی خانوادش در جریانن و از قبل مادرش منو براش در نظر داشت میتونی بگی من با کی ...

اگر باهاش وارد رابطه نمیشدی به ازدواج ختم میشد چون دوستت داره ولی الان دیگه نه خانواده اش یه جوری شدن حس بدی پیدا کردن...

اگر باهاش وارد رابطه نمیشدی به ازدواج ختم میشد چون دوستت داره ولی الان دیگه نه خانواده اش یه جوری شد ...

اینکه چند روز خیلی کمتر صحبت میکنه و یکم سرد شده هم به همین موضوع ربط داره؟

هعییی من قبل از ایشونم با ی نفر بودم اون باز برمیگرده؟ اگه برمیگرده آینده ای هم داریم؟

برنمیگرده...کسی ک قرار باهاش ازدواج کنی هنوز باهاش آشنا نشدی یهویی وارد زندگیت میشه و زود هم عقد میکنی

برنمیگرده...کسی ک قرار باهاش ازدواج کنی هنوز باهاش آشنا نشدی یهویی وارد زندگیت میشه و زود هم عقد میک ...

خیلی ممنون از راهنماییت

آخرین سوالمو هم جواب بدین برم بخوابم 

اینکه من بعضی وقتا به قبلی فک میکنم هم تو رابطم اثر گذاشته و ممکنه همین باعث دوریمون شده باشه؟ بعد بنظرتون الا من باهاش ادامه بدم یا کات کنم؟