uuuuuuuuuuiiiiiuuuuu مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 2207 عنوان حس ششمی 285 بازدید | 80 پست میشه بگی؟ ته رابطم چی میشه؟ امروز | 01:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
uuuuuuuuuuiiiiiuuuuu مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 2207 تهش به ازدواج ختم نمیشه تا کی باهمیم؟ کات از طرف کیه؟ و دلیلش چیه
sarogit عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 571 تا کی باهمیم؟ کات از طرف کیه؟ و دلیلش چیه کات از طرف تو چون میفهمی اون با کسی ک خانواده اش انتخاب کرده میخواد ازدواج کنه و میکنه ولی تا آخرم هی میگه من تو دوست دارم
uuuuuuuuuuiiiiiuuuuu مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 2207 کات از طرف تو چون میفهمی اون با کسی ک خانواده اش انتخاب کرده میخواد ازدواج کنه و میکنه ولی تا آخرم ... دقیقا چیزی که تو ذهنمه ولی خانوادش در جریانن و از قبل مادرش منو براش در نظر داشت میتونی بگی من با کی ازذواج میکنم؟
sarogit عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 571 میرم نفت سرکارصاحب خونه میشم هردورو زمانشونم بگو لطفا سر کار میری ولی اونجا...صاحب خونه میشی ولی با کلی دردسر
sarogit عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 571 دقیقا چیزی که تو ذهنمه ولی خانوادش در جریانن و از قبل مادرش منو براش در نظر داشت میتونی بگی من با کی ... اگر باهاش وارد رابطه نمیشدی به ازدواج ختم میشد چون دوستت داره ولی الان دیگه نه خانواده اش یه جوری شدن حس بدی پیدا کردن...
uuuuuuuuuuiiiiiuuuuu مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 2207 اگر باهاش وارد رابطه نمیشدی به ازدواج ختم میشد چون دوستت داره ولی الان دیگه نه خانواده اش یه جوری شد ... اینکه چند روز خیلی کمتر صحبت میکنه و یکم سرد شده هم به همین موضوع ربط داره؟
sarogit عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 571 دلیلش اینه که میدونه تو بهش دلباخته شدی و منتظر خواستگاری از طرف اون هستی
uuuuuuuuuuiiiiiuuuuu مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 2207 دلیلش اینه که میدونه تو بهش دلباخته شدی و منتظر خواستگاری از طرف اون هستی هعییی من قبل از ایشونم با ی نفر بودم اون باز برمیگرده؟ اگه برمیگرده آینده ای هم داریم؟
sarogit عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 571 هعییی من قبل از ایشونم با ی نفر بودم اون باز برمیگرده؟ اگه برمیگرده آینده ای هم داریم؟ برنمیگرده...کسی ک قرار باهاش ازدواج کنی هنوز باهاش آشنا نشدی یهویی وارد زندگیت میشه و زود هم عقد میکنی
uuuuuuuuuuiiiiiuuuuu مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 2207 برنمیگرده...کسی ک قرار باهاش ازدواج کنی هنوز باهاش آشنا نشدی یهویی وارد زندگیت میشه و زود هم عقد میک ... خیلی ممنون از راهنماییتآخرین سوالمو هم جواب بدین برم بخوابم اینکه من بعضی وقتا به قبلی فک میکنم هم تو رابطم اثر گذاشته و ممکنه همین باعث دوریمون شده باشه؟ بعد بنظرتون الا من باهاش ادامه بدم یا کات کنم؟