2777
2789
عنوان

خیلی پشیمونم که چرا شبا داداشمو راه میدادم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2376 بازدید | 96 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

❤️هر جا بحث برادر باشه سعی میکنم صدمو بزارمو😂😂چون عاشق داداشمم و داداشم همسن داداش استارتره.دعا کن ...

انشااله حتما با خواهری مثل تو میشه عزیزم

من که فعلا داداشم 15سالشه و سن بلوغ روانیم کرده   

انشااله حتما با خواهری مثل تو میشه عزیزممن که فعلا داداشم 15سالشه و سن بلوغ روانیم کرده

قربونت برم عزیزم

اره میدونم سن بلوغ واقعا بحران سختیه

باید مغز فولادی داشته باشیم با رفتاراشون

خیلی بایذ سیاست داشته باشیم که بتونیم توی این جامعه خراب کنترلشون کنیم

امیدوارم همهههههه جوونا به راه راست هدایت بشن و عاقبت بخیر بشن و بعدشم خدا نگاهی به داداش من بکنه❤️

من یه دوستی داشتم برادرش به واسطه پسر عمو هاش معتاد شد یکبار تو پارک گرفته بودن زده بودنش سرش خونی مالی به این دوستم خبر دادن بردنش دکتر هر شب بیرون بود دوستم تازه ازدواج کرده بود به شوهرش گفت برادرم برام مهمه بردنش چند روز خونشون براش روانشناس پیدا کردن کمکش کردن واقعا خیلی دنبالش دویدن تا درست شد الان ازدواج کرده سرکار میره داداش شما سنش کمتر از داداش دوستمه بعد شما الان به این فکر نمیکنی مدتی که بیرون با دوستاش چیکار میکنه؟ دوستاش میشناسید؟ برید دم در خونه تک تک دوستاش داد بیداد کنید بشینه سرجاش لازمه سیلی بزن بهش الان سیلی نزنی فردا به خودت سیلی میزنی شاید پدرمادر ساده ای داری تو باید کمک کنی بلد باشی هم زندگیت حفظ میکنی هم به اون بچه کمک میکنی اون باید الان سر کار باشه سر درس باشه هدفی چیزی 

اگه خواهر شوهرشم اینجوری بیاد نصفه شب مزاحم بشه همینو میگین؟

منکه همینو میگم

اگر جوون بقیه رو جوون خودت بدونی ، چه فرقی میکنه خواهر اون باشه یا برادر این ؟؟

من میگم این سن سنت بدیه

چه خواهر چه برادر

باید بشه کنترلشون کرد نه اینکه پسشون زد

جامعه بدی داریم عزیزم

❤️هر جا بحث برادر باشه سعی میکنم صدمو بزارمو😂😂چون عاشق داداشمم و داداشم همسن داداش استارتره.دعا کن ...

والا ما هم صدمون رو میذاریم🙄🙄🙄اینکه شبا میگم زشته میاد و بد موقس له اون صدمون که اسیب نمیزنیم

اره میگن از این ور بوم افتادن از بس خر زدن آداب معاشرت بلد نیستند یه عده دیگه هم که کلا فاز مغرور بو ...

اره من اعصابمو خورد نمی کنم ولی برام عجیبه یه آدم ۲۲ساله این چیز هارو بلد نیست.

به قول دوستام پرنسس شدن جدیدا

بخدا چندبار خواهرش بد موقع اومد تذکر داد بهش اما برای داداش من بزرگی کرد به روم نیاورد

خدارپشکر شوهر بادرکی داری

توام جلو جلو ازش تشکر کن بگو میدونم به خاطر من چیزی نمیگی و ممنونتم ولی میدونی که شرایط جامعه چقدر بده یکم بهم فرصت بده بتونیم با خانوادم داداشمو کنترلش کنیم و برگردونیمش خونه.ازشوهرت فرصت بخواه و کلیم تشکر کن

که بفهمه قدردانشی(اینطوری اگر چیزیم بخواد بگه یکم بیشتر صبوری میکنه)

از اونطرفم با خانوادت صحبت کن یه برنامه بریزید برا برادرت که شبا بره خونه بابات( االلبته با سیاست نه دادو دعوا)

کاری نکن دهن شوهرت باز بشه خواهر 

از الان جلوشو بگیر

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

اره من اعصابمو خورد نمی کنم ولی برام عجیبه یه آدم ۲۲ساله این چیز هارو بلد نیست.به قول دوستام پرنسس ش ...

دقیقا منم آنقدر تو فامیل دیدم مطمعنم دانشگاه هم برم سال دیگ همین طوره کلا نادیده میگیرم اینارو راحت تر ذهنم اره بابا حتی سال آخری ها یا ارشد ها هم پسرا هیچی بلد نیستن چه برسه اینا فک کن سال دیگ باید برم دانشگاه سر کلاس پسر ۱۸/۱۹ ساله وااای تصورشم افتضاحه 😅😐😐

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..