2777
2789
عنوان

خیلی پشیمونم که چرا شبا داداشمو راه میدادم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2371 بازدید | 96 پست
واییی دلت میاد شوهرت حق ندار همچین دختالتهایی کنه

عزیزم فردا روز اگه دور از جون اتفاقی برا برادرش بیفته اول از همه خانواده خودش یقشو میگیرن ک ما خاطرمون بتو جمع بود ـپسرخاله منم تو همین سنه هر شب با دوستاش جم میشن یحا همیشه دعوا کتک کاری مست.. باید پدرمادر کنترل کنند بچه رو 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم واقعا مخصوصا از خانمایی که میگن بیاد کلا باهاتو زندگی کنه اگه برادر شوهر خودشون هم بود همینو میگ ...

واقعا ادم شاخ در میاره 

خب اگه قرار بود اکیپی زندگی کنیم خب همیشه عقد میموندیم

دیگ جواب نده اصلا مهم نیس بفهمه یا نفهمه حتی یکبارم ج نده دیگ حودش راشو میکشه

اون موقع به جا خونه این خانوم میره خونه دوست رفیق معتاد میشه اصلا چرا باید یه بچه تا اون موقع تو کوچه خیابون باشه تهش یه گل بدن بکشه والله هدفی درسی کاری حرفه ای چیزی نداره بده دنبالش از الان باید حواسشون به دسته دستع گوش کن باشع

اینا برای یه جوون ۱۸ ساله باید یه فکری کنن فردا معتاد نشه یعنی درسی کاری هدفی هیچی نداره تا سه شب هر ...

آره دقیقا به این جامعه اصلا نمیشه اعتماد کرد نباید تا دیر وقت بیرون باشه مادر منم به برادرم گفته نباید از ساعت ۹ دیر تر کنه باید ۹ شب خونه باشه

نه سنشون خوبه مگه برا من میاد میاد که جا خواب داشته باشع

تو خونه پدرت موذبه ؟ گیر میدن بهش؟؟

کلا اصلا درست نیست تا دیروقت بیرون بمونه،ولی اگر خواستی چیزی بهش بگی خواهش میکنم به جور بگو که دلش نشکنه گناه داره

اون موقع به جا خونه این خانوم میره خونه دوست رفیق معتاد میشه اصلا چرا باید یه بچه تا اون موقع تو کوچ ...

مسئولش خواهرش نیس ک 

پدرمادرش باید ب فکر باشن

خدانکنه خانواده سالم بچه هاشون رفیق ناسالم پیدا کنن خدا واسه هیچ خاتواده ای نخواد

نحوه ی درست صحبت کردن با استاد و همکلاسی رو اصلا رعایت نمی کنن. اون روز یکی از بچه ها از روی عادت به ...

اره میگن از این ور بوم افتادن از بس خر زدن آداب معاشرت بلد نیستند یه عده دیگه هم که کلا فاز مغرور بودن بر میدارند بهترین روش اینه اهمیت ندی تا اعصابت بهم نریزه فک میکنن وگرنه چه ع...خاصی هستند

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

نه سنشون خوبه مگه برا من میاد میاد که جا خواب داشته باشع

تجربه مشابه اقواممون دوراز جون داداش شما

پسره خونه مادر پدرش زیاد جا نداشت شبا تا دیزوقت بیرون بود بعد خونه میرفت دعوا میگرفتن باهاش تا اینکه کم کم بخاطر جا با یک خراب اشنا شد اون بهش جا میداد پسره ام اونو عقد کرد با اینکه زنه چندسال بزرگتر بود و بچه ام داشت

اخرشم زنه طلاق گرفت و پسره موند و خونه زندگی که ازش رفت و مهریه ای که باید بده

اول از همه داداشتون رو کنترل کنین دوما خونه شما بیاد بهتر از اینه که جاهای دیگه ای بره

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم