2777
2789
عنوان

این چ حس مسخره ای ک من دارم😂

62 بازدید | 9 پست

پسر یکی اقوام دورمون لیسانسش فرهنگیان بود الان برای ارشدش ادبیات میخونه تو یک دانشگاهیم. من کارشناسی دارم میخونم.

بعد من متوجه شدم انگاری ک دلش میخاد ازدواج کنه. یه سایت همسریابی فقط داشتم نگاه میکردم یه فرد دیدم اطلاعاتش کپ اطلاعات اون بود و احتمالا فرم اون بود کاملا معلوم بود. بعد تو بیت رهبری دانشگام و خب معرف ازدواج هست یکی افراد اونجا و بعد مشکلی نداشتممورد داستن بهم معرفی کنن. حالا ایشون ی نفر گفته برام سراغ داره و قراره فردا پسرره رو ببینن همون معرفه و اونجا دربارع من باهاش صحبت کنن. بهسون پیام دادم طرف دانشجوعه یانع. بعد گفت معلمه. نمیدونم چرا مث خوره افتاده ب جونم نکنه اون پسره فامیلمون باسع. ما یجوری هستیم ک از کنارهم ردمیشیم سلامم نمیکنیم حتی😂 از نظر خانوادگی هم خوب نیستیم زیاد اختلاف زیادع. هم کنجکاوم بی نهایت هم استرس دارم. نمیخام اون باشه

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله که خودشه😁

نهههه😂 خیلیی شک کردم 

بنظزشماهم احتمالش هس؟

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
احتمالش زیاده😂

واییی نه😂😂😂😂 بنظرشماهم همونه؟

ولی من احساس میکنم برا هم خیلی خوبید 🧚‍♂️

با پسرفامیلمون؟

هستخودشهقطعااااا

وایی نه😂بنظرتون فردا اگر معرف نظر اقارو بهم گف البته اگر اقا قبول کردن برای اشنایی بپرسم فامیلشو؟؟

وایی نه😂بنظرتون فردا اگر معرف نظر اقارو بهم گف البته اگر اقا قبول کردن برای اشنایی بپرسم فامیلشو؟؟

حتما حتما

ولی‌خودشه لامصب😬

آقا هستم(هیچ چیز بالاتر‌ از حُسن رفتار و حُسن کلام نیست)