2777
2789
عنوان

چه طور بعضیا انقد مانتو دارن

159 بازدید | 13 پست

به خدا یه دختره رو میشناسم بعضی کلاسامون باهم مشترکه بعد یعنی میبینمش همیشه 

بعد از ترم اول تا ترم پنج ک الانه خیلیییی مانتو میپوشه

یکی بلند یکی کوتاه یکی فلان جور یعنی این جنس یکی اون جنس همه اش هم خوشگل و شیکههه یعنی آشغال پاشغال هم نیست 

حالا پولداریشو نمیدونم ولی همچین بالاشهری هم نمیشینم متوسط رو به پایین 

ولی تعجب میکنم از این همه مانتو من همه مانتو هام چه تابستونه چه زمستونه پنج شش تا

همه اشم واقعا معمولییی معمولیی تو دستی همه واقعا داغونن

یکی دوتا هم خیلی مجلسی ک جایی نمی پوشمش فقط مهمونی های خاص 😂

اتفاقا بالا شهر هم میشینیم ( میدونم ربطی نداره به محل زندگی منظورم اینه همچین بی پولم نیستیم) 

بعد به مامانم میگم برم مانتو بخرم میگ از سر و کول مانتو داری میری بالا چه خبرههههه 

خب خود منم هستم

اکثرا لباسامو خوب دارم و اینکه خیلیارو میخرم خیلیارم میدوزم خودم

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر خاله منم زیاد مانتو و لباس زمستونی داره 🫣

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

حتما مانتو دوست دارهمن گیر سر ولاک زیاد دوست دارم خیلی میخرم

به خدا منم خیلی دوست دارم ولی دیگ پول مانتو با گیر سر با مانتو قابل مقایسه نیست من مامانم فوشم میده بگم مانتو میخوام 😂

بستگی به اولویت هات توی خرج کردن داره

به خدا منم خیلی دوست دارم ولی دیگ پول مانتو با گیر سر با مانتو قابل مقایسه نیست من مامانم فوشم میده بگم مانتو میخوام 😂

به خدا منم خیلی دوست دارم ولی دیگ پول مانتو با گیر سر با مانتو قابل مقایسه نیست من مامانم فوشم میده ...

🥶😂😂😂😂برو با کارتش بخر بگو‌سوپرایززز

نه نه شوخی کردم

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

زیاد میخره و خوب نگه داری میکنه و چیزخوب میخره 

یکی پولشو میده لباس یکی خرجای دیگه میکنه 

ممکنه هم خواهر داشته باشه مشترک بپوشن لباسای همو

من خودم خیلی لباس میخرم پولدارم نیستم 

طرف میره یه شام رستوران میخوره کلی پولش میشه 

من همونو خرج لباس میکنم 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀