2777
2789
عنوان

بیایید از مکانهای ترسناک شهرتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 101 پست
تبریز ام

اوووو میگم اون خونه که نیمه کاره س قضیه اش چیه 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تبریز ام

اونجا م داره؟؟ یاخدا 

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

خونه های خراب شده که یروزی یه خانواده توش زندگی میکردن

از اون خونه تو مشهد اطراف حرم اینقدر زیاد بود

همه رو بولدزر انداختن خراب کردن

خونه های قدیمیه قدیمی ها

معماری سنتی

تا همین چند سال پیش وقتی خیابونا شلوغ میشد مردم

ماشیناشونو روی همین خرابه ها پارک میکردن میرفتن حرم 

الان همش هتل شده

حالا کجاش ترس داره؟

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

الکیه فقط جو میدنباور نکن

آره میدونم

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

از رو ریپلایت یه لحظه خوندم نتونستم کامل بخونم ترسناک تعریف کرد

ها

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
هرکی دنبال جن بره کرمان هم دیو داره جن هم عفریت

یا خدا خداروشکر دورم😅

ولی شهر ما یه بار قسم میخورد تو روستا آقاهه اسب رو می‌بنده یه لحظه هم میشه آب میخوره میبینن تموم یال های اسب دونه دونه بافته شدن واااای میگه سکته خوردم مگه میشه با اون سرعت کسی نبوده باشه و یال های اسب بافته شده باشه . جن‌ها خیلی علاقه به بافتن دارن بافتن مثلا یال

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
نه به جان بچم

بسم الله الرحمن الرحیم بگو

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

یکی از شهرستانهای لرستان 

قبرستون روستای مامانم اینا من هزار بار رفتم غروب اونجا بودم 

بعد قبرستونه دور تا دورش باغه پشتش رود خونه 

رفتم توی یکی از باغا خوشم اومد وسط باغ کلییییی قبر خیلی قدیمی بود هوا هم یکم زیادی تاریک شده بود نمی‌دونستم چطور برگردم😁

هیچی دیگه حس میکنم ترسناک ترینش همینههه

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار♥️😴

یاخدا.. دور ازجون دخترای اینجا اکثرا موهای پر و بلند دارن مثل هندیا.

کجایی تو 

یکی از شهرستانهای لرستان قبرستون روستای مامانم اینا من هزار بار رفتم غروب اونجا بودم بعد قبرستونه دو ...

ای جان 

از اون خونه تو مشهد اطراف حرم اینقدر زیاد بودهمه رو بولدزر انداختن خراب کردنخونه های قدیمیه قدیمی ها ...

این خونه خرابه ای ک من دیدم انگار توش زلزله اومده باشه اونطوری بود ویبار نصف شب به یکی از همین خونع ها خیره شدم ببینم چیزی توش هست یانه

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

کدوم محله ها یعنی؟ اسم خیابون کوچه هاش چیه؟

پشت راسته ساعت فروشا. هنوز یادم میوفته ازونجا رد شدم تپش قلب میگیرم😐

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••