2777
2789
عنوان

خداشاهده اگر نی نی سایت نبود من دق میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 38 پست
من اینقدر امشب حالم بد بود کلی گریه کردم از خانواده ام دور هستم با شوهرم بحثم شد دیگ حالم خش نبود او ...

عزیزدلم انشاالله ک هیچوقت دلگیر نباشی

زندگی همینه گاهی میرنجیم گاهی شادیم

اینجا جدای از بعضی دوستان ک گهگداری بیجهت ساز مخالف میزنن هستن خانمای عاقل و دانایی ک قشنگ پای حرفا میشینن و راهنمایی میکنن

ماک همو نمیشناسیم ی خوبیِ ک میتونه گره ازکاری باز کنه پس خوبه دریغش نکنیم ازهم

انشاالله همیشه دلت شادباشه

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...
قربونت برم من ... بخدا همه ی اینا برگشت داره به زندگیت قشنگم همه این راهنماییا و مهربونیا... الهی هم ...

عزیزدلمی مهربون

امیدوارم ک زندگیت رو ب مسیر خوشبختی پیش بره

شادیات دلخوشیات روزافزون😘

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلم انشاالله ک هیچوقت دلگیر نباشیزندگی همینه گاهی میرنجیم گاهی شادیماینجا جدای از بعضی دوستان ک ...

قربونت بشم عزیز دل همه خانومای اینجا مثل خواهرای خودم هستند ولی نمیتونم حرفای دلمو ب خانواده ام بگم چون میدونم غصه می‌خورند ترجیح میدم تظاهر کنم حالم خبع همه چی خبه تا اونا هم نگران نشند😔

ولی دلم خیلی غم داره من قبل از اینکه با شوهرم عقد کنیم تلفنی حرف میزدیم گفت سیگار میکشم بهم قول داد کمش کنه و کنار بذاره فقط و فقط هم سیگار میکشه از همه لحاظ خبع هیچی کم نداره بعد امشب بهش گفتم تو قول دادی کمش کنی و ب خاطر من بذاری کنار بعد لج کرده داد سرم میزنه ک نباید ب سیگار من گیر بدی بعد پشتش رو کرده خابیده منم جامو جدا کردم فقط گریه کردم ب نظرت من مقصرم یا شوهرم؟

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

عزیزم خواستم داریم قبلیت بگم دیدم تاپیک جدید روی گفتم اینجا بگم من یه نفر آشنا که خیلی هم چاق نبود با دوتا بچه عاشق زندکی شوهر پزشک رفت اسلیو معده بدون اجازه همسرش چون همسرش راضی نبود 

بعد عمل تو خونه خونریزی میکنه نو بغل همسرش تموم میکنه

یه نفر هم همسایمون پسر جوون زنش گفته باید لاغر شی رفت عمل لاغری دقیق نمیدونم اسلیو یا پیکرتراشی ولی اونم فوت کرد

خواستم بگم عمل خیلی پرریسکی هس یکم بیشتر بهش فک کن

عزیزم خواستم داریم قبلیت بگم دیدم تاپیک جدید روی گفتم اینجا بگم من یه نفر آشنا که خیلی هم چاق نبود ب ...

قربونت برم من ...ممنونم از لطفت قشنگم ایندفعه م خودم دوباره شروع میکنم توکل به خدا ... ظهر یه خانمی گفت عمل معده ۱۰۵ میلیونه الان ... خیلیم هزینشه .. به امیدخدا ایشالا بتونم❤️

قربونت بشم عزیز دل همه خانومای اینجا مثل خواهرای خودم هستند ولی نمیتونم حرفای دلمو ب خانواده ام بگم ...

اللهُ اعلم..

دقیق نمیشه نظر داد

اما شمام انقد گیر نده جانم باور کن محدودش میکنی تو فشار قرارش میدی بدتر میشه ها بعد دوسداری سیگار کنار بزاره دور از چشم شما خدای نکرده مواد بکشه؟!.

بدون بحثو دعوا باهاش حرف بزن بگو ک دوسنداری سیگارو کمش کن و تا یمدت کلا کنار بزار

یدفعه ک نمیشه سخته براشون اونم سیگار ک الان شده نماد قدرتو باکلاسی برا جوونا

قربونت بشم عزیز دل همه خانومای اینجا مثل خواهرای خودم هستند ولی نمیتونم حرفای دلمو ب خانواده ام بگم ...

قربونت بشم من بابای خودم ۳۰ ساله سیگاریه ... من خودم همیشه بوی سیگار بهم خورده بخاطرش دعوا کردم ولی بابام ترک نکرد ... تازه الان فهمیدم دیگه من بگم نخواد ترک نمیکنه .. شمام بنظرم خیلی نگو بخدا میدونم هم بوش بده هم وجهه ی ادمو خراب میکنه اما بگو مثلا تو بالکن بکش تو خونه نکش ... یا بگو بوست میکنم دهنت بوی سیگار میده دوست ندارم .. اما دعوا نکن ولی کلا انقدر فشار زندگیا زیاده خیلیا سیگاری شدن

قربونت بشم من بابای خودم ۳۰ ساله سیگاریه ... من خودم همیشه بوی سیگار بهم خورده بخاطرش دعوا کردم ولی ...

خدا نکنه دورت بگردم خب بهم قول داد حالا زده زیر قولش این بیشتر اذیتم میکنه ولی جلوم نمی‌کشه میره تو حیاط میکشه میدونه من اذیت میشم ب خاطر من حاظر نیست بذاره کنار 😔

خدا نکنه دورت بگردم خب بهم قول داد حالا زده زیر قولش این بیشتر اذیتم میکنه ولی جلوم نمی‌کشه میره تو ...

با مهربونی بگو کم کم کمش کن .. من همیشه به بابام میگم حیف این هیکل و قیافه که سیگار میکشه .. اینجوری تعریف کن ازش الهی که هرپی زودتر ترک کنه عزیزدلم

اللهُ اعلم..دقیق نمیشه نظر داداما شمام انقد گیر نده جانم باور کن محدودش میکنی تو فشار قرارش میدی بدت ...

من ک نمیگم نفسی یهو بذاره کنار بعد من اینقدر احساسی هستم ب خاطر سیگار پشتش رو ب من کرده ب من محل نمیذاره میدونه گریه میکنم ولی اهمیت نمیده دلم از این بیشتر درد اومده خودش میدونه چقدر دوسش دارم ولی باهام لجبازی می‌کنه 🤕

با مهربونی بگو کم کم کمش کن .. من همیشه به بابام میگم حیف این هیکل و قیافه که سیگار میکشه .. اینجوری ...

قربونت بشم عزیزم مرسی بابت دلگرمی ب نظرت خودم برم آشتی یا صبر کنم خودش بیاد؟

عزیزدلم سرسنگین باش قهرنکن ...خیلی معمولی باش ،محبت نکن بداخلاقیم نکن

باشه نفسی مرسی از راهنماییت انشالله عاقبت بخیر بشی قشنگم😘😘

اللهُ اعلم..دقیق نمیشه نظر داداما شمام انقد گیر نده جانم باور کن محدودش میکنی تو فشار قرارش میدی بدت ...

عزیز دلم بابت حرفات ی دنیا ممنون انشالله عاقبت بخیر بشی قشنگم😘