2777
2789
عنوان

بیایید داستان زندگیموبراتون بگم

3700 بازدید | 185 پست

هستید بگم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دخترامیخوام داستان زندگیمو کوتاه ومختصربگم وبگم تاوقتی باکفش کسی راه نرفتید قضاوتش نکنید

تویه خانواده زیر فقر بدنیااومدم وقتی 7سالم بود مجبور بودم کارکنم

وهم مدرسه برم بزرگتر که شدم ازسال دوم راهنمایی دیگه مدرسه نرفتم وفقط سر امتحان میرفتم و درسم همیشه خوب بود

اینم بگم کار که میگم کارتوی خونه بود که بامادرم کارمیکردم

اون موقع از13سالگی خواستگارداشتم

15سالم بود یکی عاشقم شدومنم اون وخیلی دوستش داشتم

خانوادم فهمیدن و یه روزچندنفری ریختن سر اون پسره دماغ ودندوناش وشکوندن وتهدیدش کردن چندوقت رفت و دوباره بازهم برگشت ولی همچنان خانوادم مخالفت کردن

و اون برای همیشه رفت😔

بعد اون دیگه من علاقه ای به درس خوندن نداشتم هیچ جانمیرفتم

عروسی نمی رفتم

تااینکه همسرم اومد خواستگاریم نزدیک سه سال خواستگارم بود ولی بازهم خانوادم بخاطرشرایط مالیمون قبول نمیکردن

پدرشوهرعوضیم خیلی زبون باز بود وباوعده های دروغین که ما فقط دختر تون ومیخوایم وهرچی شما بگید همون کارومیکنیم

شوهرم اون موقع زنگ میزد گریه میکرد که من بدون تومیمیرم هزارتا التماس دیگه ومن ساده هم فکرمیکردم واقعا عاشقمه

تو اون خونه دیگه خسته شده بودم

ومیخواستم از اون زندگی خلاص بشم ولی ای دل غافل ازچاله افتادم توچاه

پدرعوضیش پیشنهاد داد فرارکنم باپسرش منم قبول کردم یه وقت چشم باز کردم دیدم وای چه غلطی کردم

نو خونه امون خون به پا شده بود خواهر ای دیگمو کتک زده بودن که یادنگیرن

بالاخره بابا موبه زور آوردن امضا کردو رفت

ولی من اون موقع پیرشدن پدرمودرعرض دو روزی که من از خونه فرارکرده بودم و دیدم شرمندگیشو دیدم😭😭😭

ولی دیگه راه برگشتی نداشتم ولی کاش همون موقع برمیگشتم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

خب کسی نیست ادامه ندم

ریپ بزن

بیا عزیز

پامو که گذاشتم تو خونه ی این عوضی تا ره آغازبدبختیام بود

دوماه بود عروسی کرده بودیم خوردوخوراکمون باپدرشوهرم اینا بود

چون من حتی یه دونه قاشق هم نداشتم یه شب که توی خواب بودم دیدم مشت ولگده کخ به سروصورتم میخوره

دیدم شوهر مه بدون هیچ دلیلی منو کتک میزنه

وقتی ازش پرسیدم چرامنومیزدی

گفت یادم نمیاد

یکسال بامادرشوهرم اینا بودخوردوخوراکمون و یه اتاق داده بودن بهمون که فقط یه دونه فرش نه متری انداخته بودن به روزمادرشوهرم گفت باید خوردوخوراکتونو جدا کنید

گفتم من که هیچی ندارم گفت به من مربوط نیست التماس کردم که ماروجدانکنید

بدون هیچی جدا شدم یه قابلمه و یه ماهیتابه کهنه بهم داد وبادوتاقاشق بشقاب روی کباب پز که تو پشت بوم بود غذا درست میکردم که یخچال داشتم نه گاز هیچی خانوادم هم کلا تر دم کرده بودند 

تازه آغازدعواهامون بود شوهرم هیچی نمی خرید ومن بادشکم حامله شایدشبح تا شب یه وعده غذا میخوردم

یادمه خیلی هوس ساندویچ کرده بودم چندروزگفتم بالاخره خرید کنم باذوق داشتم میخوردم چنان سیلی زد توگوشم فکرکردم خونه منفجرشد