2777
2789
عنوان

هیچ امیدی به ازدواج ومادرشدن ندارم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 50 پست

وا ۲۳ سالته  فک کردی ازدواج چیه عزیزم هیچی نیست سعی کن یجور دیکه از زندکی لذت ببری من اقد شور زدم الان پشیمونم تازه من ۳۰ سالمم بود شرایط خوبیم نداشتم 

الان میگم چ خبرم بود اقد شور زدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حق طبیعیته که ازدواج کنی و تشکیل خانواده بدیاتفاقا سن خوبی هم داریولییی دیر نیستو اینکه خواستگار داش ...

تا الان که خواستگارنبوده قطعا ازاین به بعدهم نمیادکسی

اخه خوشگلا ازبچگی خواستگاردارن

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم 

خدایی نکرده زیبایی میتونه با ی حادثه از بین بره ادم باید دلت زیبا باشه هر انسانی زیبایی خودشو داره هنوز کسی ک لایقت باشه پیدا نشده! تو جواهری هستی مطمئن باش ی خوبش میاد برات

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

اسی میگن نماز جعفر طیار برا ازدواج خیلی جوابهباید تا وقتی اوکی شد بخونی

خوندمش

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم 

من فکر کردم ۳۸ سالته که انقد ناامید هستی و مینالی!

۲۳ هم شد سن؟ 

هنوز خیلییییییی فرصت داری. من خودم زیر ۲۵ خواستگار نداشتم و ۲۸ سالگی اولین خواستگارم اومد و بقیه اطرافیان که همه زود ازدواج کرده بودن شوهراشون ناخن شوهرم هم نیستن

ببین عزیزم من ندیدمت نمیتونم راجبه خوشگلیت حرف بزنم، ولی بنظرم اخلاق و اعتماد بنفس، زشت ترین آدمای دنیا رو خوشگل جلوه میدن، خیلیا رو دیدم تو نگاه اول گفتم چقد زشته، ولی بعد ک باهاش رفتار داشتم بنظرم خیلی خوشگل اومده

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.

منم مثل تو بودم ولی به خود خدا ازدواج اون چیزی که فکر میکنید نیست. چه نذر چله ها و... 

الان استرس دارم تپش قلب دارم شوهرم مشکل بچه دار شدن داره انقد جسمم و ذهنم خستس فک میکنم چهل سالگی عصا دست بگیرم 

برای ازدواج دعا کن تلاش کن نذر کن اما بگو خدا عاقبت بخیر شم خوشبخت شم

کانال معرفی ازدواج هم میشه ثبت نام کرد کانال معتبر

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
عزیزم ختم صلوات ۱۲۴۰۰۰ هزار رو انجام بده معجزه ش رو تو زندگیت میبینی شک نکندر طول روز هر تعدادی دوس ...

من چندبارخواستم این وامتحان کنم ولی خب چون واقعا تعدادش بالاست بازپشیمون شدم الان واقعا این کارنتیجه میده؟ 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

ادم در طول زندگیش یه خواستگار درست و حسابی داشته باشه و با همون ازدواج کنه بهتره تا بیست‌تا خواستگار به درد‌نخور داشته باشه

دخترخاله من تا از ۱۵ سالگی کلللللی خواستگار داشت تا ۳۲ سالگی انقدر زیاد که کلا معروف شده بود تو فامیل و دوست و اشنا که اینهمه خواستگار داری چرا نمیری؟؟اینم هرچی میگفت بخدا که هیچ‌کدوم درست و حسابی نیست و به من نمیخورن کسی باور نمیکرد..میگفتن تو دیگه ازدواج نمیکنی حساس شدی و سختگیر..

اخرش ۳۲ سالگی ازدواج کرد یه زندگی داره که یه فامیل داره حسرتش رو میخوره سریع هم بچه اورد و کلا شد زبون‌زد فامیل تو خوشبختی..

اصلا عجله نکن وقتش برسه بهترینش نصیبت میشه

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..