2777
2789
عنوان

کاش من بمیرممممممم💔💔💔💔💔💔بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 73 پست
میدونین چیه توضیحات رو غلط ننوشتم جای خالی ها درست صحیح غلط ها اکثرش اشتباه💔💔💔😭

با این نمره ۱۷ که داری زمین و زمان و به هم میریزی اگه خدایی نکرده ی روز مجبور پشت بمونی چیکار میکنی هانننن؟

درس خوندی ؟دمت گرم ننمره تم خوبه یکم دیگه تباش و دقت کنی سری بعد ۲۰ میگیری قول میدم بهت اون موقع منو تگ کن

امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مفهوم پشتکار برام گنگه! نمیدونم چیه یا چیکار کنم که پشتکار داشته باشن

خیلی ب پای ی نمره کم خودتو نسوزون 

همچنان در حدی ک له نشی درس خوندنو ادامه بده چون کنکور مهمه و بعدشم ازمون استخدامی 

با این فشار بری دانشگاه واسه نمره هلاک میشی بعدم میبینی ای دل غافل معدل من تاثیری تو استخدامم نداشت 

تو فقط مستمر درس بخون هی شل کن سفت کن نداشته باش

بدکن توجه ب نمره ات ادامه بدهدرس بگیر از اشتباهاتت برو جلو ب عقب نگاه نکنکاش یکی بمن اینارو در زمانی ...

اخه نمیتونم 

امروز هرچقدر خواستم بخونم نشد هی ۱۷ اومد جلو چشم

با این نمره ۱۷ که داری زمین و زمان و به هم میریزی اگه خدایی نکرده ی روز مجبور پشت بمونی چیکار میکنی ...

نمیشه 

تا الان همه عمومی ها بیست بود ولی تخصصی ها فقط یدونه زیست یبار ۲۰ یبار هم از ۵ شدم ۴.۷۵ بقیه تخصصی ها یا ۱۸ یا ۱۷💔😭

دهمخیلی مهم بود اگه زنگ اول تیغه داشتم خودمو میکشتم 💔😭

هی خدا 

۵ سال دیگه حتی یادت نمیاد چه امتحانی دادی چه روزی و چه نمره ای گرفتی و چرا 

بی اهمیت ترین چیز تو زندگی نمره اس بنظرم 

هدف تو از درس خوندن مشخص کن

تو درس نمیخونی ک نمره بگیری درس میخونی ک یاد بگیری و سوادت بره بالا 

اتفاقا نمره ۲۰ ممکنه خطاها و اشکالات پنهانی آدمو اونم توی درس پر نکته ای مثل زیست بهت نشون نده 

برو ازمونتو تحلیل کن و اشتباهت و بفهم و یادش بگیر 

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری دست دونفره به طور موقت
هی خدا ۵ سال دیگه حتی یادت نمیاد چه امتحانی دادی چه روزی و چه نمره ای گرفتی و چرا بی اهمیت ترین چیز ...

صحیح غلط ها اشتباه بود تشریحی ها و جای خای ها همش درست💔😭

نمیشه تا الان همه عمومی ها بیست بود ولی تخصصی ها فقط یدونه زیست یبار ۲۰ یبار هم از ۵ شدم ۴.۷۵ بقیه ت ...

میشه میشه 

اگه نشینی انقد غر نرنی و از وقتت استفاده کنی میشه اگه نشینی این ساعت تو نی نی سایت نچرخی میشههههه

بگیر بخواب تو باید برا فردا کلی اندژی داشته باشی چون کلی کار داری

در ضمن کلمات انرژی  دارن مثبت فکر کن

امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...
میشه میشه اگه نشینی انقد غر نرنی و از وقتت استفاده کنی میشه اگه نشینی این ساعت تو نی نی سایت نچرخی م ...

هرموقع چشامو میبیندم ۱۷ میاد جلو چشمم با اینا بنظرت میشه؟ نه💔

میشه میشه اگه نشینی انقد غر نرنی و از وقتت استفاده کنی میشه اگه نشینی این ساعت تو نی نی سایت نچرخی م ...

امروز کلی برنامه برای درسخوندن داشتم ولی نشد هرموقع خواستم بخونم ۱۷ اومد جلو چشمام😭💔